Taky nevidím důvod, proč bys nemohl dělat autoškolu v době vycházek. Prostě máš vycházky a je tvoje věc, jak je využiješ.
davle
Díky za odpověď,ale potřebuji od svého praktického lékaře potvrzení o zdravotním stavu a ten mi řekl,že by mohlo dojít k problému..např. při event.havárii.
paaja*
Záleží na tom s čím marodíš. Jestli máš zlomené obě ruce, nebo bereš nějaké léky oblbováky tak ti asi potvrzení nevydá. Ale to už musíte spolu.
když půjdeš do autoškoly v ten čas b jaký máš vycházky tak není problém.. máš vycházky od 13:00 do 18:00 například tak o 1 jdi a v klidu to odjezdíš a můžeš jít dom
Jedině se domluvit s doktorem - celkem ho chápu, nejdřív vám vydal potvrzení, že nejste schopen práce a teď po něm chcete potvrzení, že jste schopen řídit auto - je to trochu proti sobě...
Dobry den sice je diskuze stara ale jinou jsem nenasla mam ten samí problem jsem na neschopence protoze jsem tehotna v praci uz to nedavam jinak jsem v poradku delam autoskolu chybi mi 3 jizdy ale doktor mi dal neschopenku a rekl mi ze je v autoskola v dobe neschopnosti neplatna ja uz mam vsechno zaplaceny a nevim co ted dal muzete mi poradit,
iz*
Jedině se dohodnout s ošetřujícím lékařem, jestli Vám ty tři jízdy a závěrečnou zkušební jízdu povolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.