Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto bez držení plynu chcípne

Od: hrazdilka* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, moc Vás prosím nevíte čím by to mohlo být? Když nastartujeme a nedržíme nohu na plynu, tak nám auto chcípne.Tím pádem nemůžeme nikam jed a na opravu nemáme dost korunek, dát to do opravy.Jedná se o Ford Mondeo r.v.1998. Děkuji a jsem s pozdravem Strážnovská

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

Tak měsíc nejezdětě a ušetřené korunky dejte za opravu, nedokážu si předtavit hrazdilku v montérkách jak leží pod autem a ěnco opravuje...bez vhiodného nářad, bez zkušenstí, bez nágradních dílů...jen tak na základě rady z poradny...Jako kdybych vyšetřoval nemocnou babičku na dálku...

hodnocení

0x
Je krasny ze mate mondeo, a copa je tam za moturek
doplněno 13.09.12 17:49: pocitam ze benzin, znate typ motoru?
hrazdilka*
hodnocení

Je to 1.6 motůrek , děkuji.

hodnocení

0x

A´t již benzín či ropa-toto může způsobovat hejno závad!Trochu blíže specifikujte nejen pohon,ale i závadu lépe popište.

buss
hodnocení

0x

Pokud při přidání plynu nechcípá, tak zkraťte strunu, bowden od pedálu...

k2

Jako, ze strune bylo tak horko, az se roztahla tak moc, ze auto neudrzi volnobeh? To snad ne...

buss

JÁ nehodnotím proč tomu tak je, jen řeším co s tím! U starších karbců byl šroubek na toto že ano.

hrazdilka*
hodnocení

Děkuji Vám, nejlepší odpovědˇmi přišla od Vás. Díky moc.

k2

Akorat, ze ta "nejlepsi" odpoved resi dusledek, ne pricinu. Studeny motor vozu moderni koncepce musi drzet volnobeh i bez "plynovani".

Pokud strunu zkratite, budete mit vysoky volnobeh. Ale me je to jedno, budete kurvit vlastni auto, tak je to Vas boj. Pak se nedivte, ze budete muset sehnat korunky na novy motor...

hodnocení

0x

S autem co nedrží voloběh se nedá jezdit? Co já se jedním takovým favoritem najezdil (nebyl můj) :D teda nadával jsem skoro pořád, ale když bylo potřeba, dojet se vždycky dalo :) jako první bych zkusil diagnostiku, jestli nevyhodí nějakou konkrétní závadu, jinak toho může být fakt kupa a doma si to rozhodně naprostý laik neopraví.

daniell*
ano to znám také a také s favorite to byly slova co lítali :D

hodnocení

0x

pokud je to benzínák tak skontrolovat všechny hadičky podtlaků zda někde neni díra pak vyčistit klapku a krokovej motorek

ještě by moh dělat bordel nefunkční EGR ventil pokud ho auto má?

daniell*
hodnocení

0x
předpokládám že jako žena vozům moc neholdujete a ve vozech se asi moc nevyznáte? Natož v opravách aut? nevím ale s takovou by jste mohla více pokazit než opravit asi budete muset korunky našetřit.

stirecek*
hodnocení

0x
To už nás nemá většina motoristu a až to dojde do krizového stavu, auto skončí v bazaru...a chudák ten, kdo ho pak koupí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]