Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlhkost ve Škodovce

Od: shademan odpovědí: 12 změna:
když je sychravý počasí mam ve škodarně velkou vlhkost,jak se toho zbavit lepší těsnění na dveřích?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

1x

Lepší těsnění to zhorší je to jako v baráku, nejen jak to popisuje HOP ale i větrat.Po nalezení příčiny větrat a větrat dřív než bude zima

hop®
hodnocení

0x

Škůdky na to občas trpěly, nejsou třeba prorezlé díry v podlaze pod kobercem, třeba u podběhů? Chtělo by to vystopovat, kudy se tam vlhkost dostává...

doplněno 12.09.12 21:43:

Neubývá chladící kapalina? Ani výměník topení a ventil nejsou navěky...

doplněno 12.09.12 21:59:

Odtokové kanálky za přepážkou v kufru - když se ucpou, drží se tam voda a okolo kabeláže leze dovnitř, mimoto tu vlhkost nasává topení a žene ji dovnitř... - jen přemýšlím nahlas...

doplněno 12.09.12 22:17:

Startování je jiná záležitost, orosí se víčko rozdělovače a jiskry lítaj všude jinde než ve válcích ...

doplněno 12.09.12 22:30:

... už žádnou nemám, i když mi jich pár životem proběhlo, od Š1000MB počínaje, jel jsem i s Oktávkou, ale ta mi neříkala "pane"...

Jen pátrám v paměti, ale rozdíl mezi špatným startováním za sucha a špatným startováním za vlhka téměř nebyl... *smich*

shademan
hodnocení

podběhy jsou natřeny kapalina nevím?dnes jsem jel a budíky byly zaroseny
shademan
hodnocení

horší je i škůdku nastartovat,když je vlhko
shademan
hodnocení

tjn,ale s tím vlhkem to souvisí,startuje vam dobře,když je vlhko?

já mám stopětku, a startuje mi úplně stejně v suchu i při/po brutálním slejváku

hop®

Miki, stejně dobře nebo stejně blbě? *smich*

Právě, že docela dobře, až jsem někdy sám překvapen *smich*

gumidek*

A kolik má najeto? U Škodáren ukazuje tacho jen do 99 999km, že? :)

Prááávě, nedávno jsem počítadlo přetočil, takže teď tam mám 850 km :D ale tachometr už byl měněn, bohužel kolik má reálně najeto netuším a asi to ani nepůjde zjistit, jsem třetí majitel (přenechal mi ji strýc). Je to rok 1980

mowla*
hodnocení

0x

Kdysi jsem to řešil zakrytováním mřížek v haubně (nasávání vzduchu k radiátoru - a otvory ´klapek´ dozadu) - pomohlo...

doplněno 12.09.12 22:16:

Ty kryty pomohly trochu, opravdu pomohlo až důsledné garážování... ;)

Do škodivky prostě vždycky někudy teklo... ;)

shademan
hodnocení

aj sedačky byly navlhlé?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]