Nejste přihlášen/a.
Škůdky na to občas trpěly, nejsou třeba prorezlé díry v podlaze pod kobercem, třeba u podběhů? Chtělo by to vystopovat, kudy se tam vlhkost dostává...
doplněno 12.09.12 21:43:Neubývá chladící kapalina? Ani výměník topení a ventil nejsou navěky...
doplněno 12.09.12 21:59:Odtokové kanálky za přepážkou v kufru - když se ucpou, drží se tam voda a okolo kabeláže leze dovnitř, mimoto tu vlhkost nasává topení a žene ji dovnitř... - jen přemýšlím nahlas...
doplněno 12.09.12 22:17:Startování je jiná záležitost, orosí se víčko rozdělovače a jiskry lítaj všude jinde než ve válcích ...
doplněno 12.09.12 22:30:... už žádnou nemám, i když mi jich pár životem proběhlo, od Š1000MB počínaje, jel jsem i s Oktávkou, ale ta mi neříkala "pane"...
Jen pátrám v paměti, ale rozdíl mezi špatným startováním za sucha a špatným startováním za vlhka téměř nebyl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.