Nejste přihlášen/a.
Mám v plánu koupit si auto, mám na to cca 350 000,- Kč. Bydlím na horách, tak bych chtěla čtyřkolku. Rozhoduji se mezi Fiat sedici 1.6 4x4 nebo Suzuki SX4, ale líbí se mi i Suzuki vitara, ale tu bych musela koupit ojetou, no, mám dilema... a jsem tak nerozhodná, vždy jsem toto nechávala na manželovi, kterej už jaksi není...
jaký je rozdíl mezi novým autem a autem rok starým? Akorát v ceně, když vyjedete s novým z autosalonu, okamžitě ztratí na ceně několik desítek tisíc Kč
Jenom pro doplnění Fiat "šestnáct" a suzuki sx4 jsou klony, vyráběné ve spolupráci těchto značek, technika identická, liší se kosmeticky, fiat cenově vychází lépe i kvůli častým cenovým akcím. Kolega má Fiata 2roky, a zatím spokojenost. Také chtěl 4X4 za levnější peníz.
přikláním se k staršímu teda staršímu max do 2 let 30 tis. km, ale kde máte jistotu že místo 30 tis to není 100 tis toť otázka, alek k věci do dvou let stáří cena cca 70 % nového to bych asi vzat tu vitaru nebo pouvažujte nad subaru, fiat každopádně nebrat
...dnes
se dá ledacos vyčíst z paměti řídící jednotky vozu nebo jednotky ABS,myslím počet kilometru konkrétního vozidla,tak dobří zase nejsou aby záznam o počtu km v řídící jednotce ABS upravili/snížili/ podle tachometru/který upravili/,tak aby to sedělo,chce to mít ale někoho kdo to napíchne,či trvat před koupí udělat test ABS v servisu a podle protokolu/papíru/který jim vyjede z počítače a který Vám dají, budete vědět pravdu o naj. km ale něco to v tom servisu bude samozřejmě stát...
Pokud se rozhodnete pro ojetinu, tak je potřeba vybrat s někým , komu důvěřujete a kdo se v autech vyzná. Při prodeji aut jsou různé podvody.Jsou např. i "vychytávky" , jak se dá odhadnou skutečné stáří auta, např. "vyšlapaný" pedál. Také je potřeba si pořádně prohléednout karoserii.Jakmile by byly někde stopy po přelakování, je pravdděpodobnost, že auto bylo bourané.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.