Nejste přihlášen/a.
Ahoj hele dneska mě na Kladně vyfotil radar měl jsem na tachometru 39 a to mi to ukazuje ještě o 5 km víc než na těch měřících radarech jak uváděj ve městě vždy rychlost.Nedalo mi to a jel jsem tam znovu a tentokrát jsem měl na tachometru 34! a bum zade mě to vyfotilo , bylo to ve večerních hodinách a tak se chci zeptat jestli je to normální že to fotí? jestli to třeba nekontroluje jestli jsem připoutanej nebo tak protože když tam jedu odpoledne nikdy mě to nevyfotí ale večer jo.
jsem z toho špatnej prosím o radu
sbíraj fotky do fotoalba. pak to prodávaj do blesku. radar nefotí. fotí fotoaparáty a možná některé kamery.
nestresujte se. to si nechte až vám dorazí obsílka. pak se tu zeptejte, a my vám poradíme, jak z toho ven. o.k.?
no a je teda možný že mě ta kamera vyfotila jenom že kontrolovala pásy nebo něcco podobnýho?
Ono se dnes často využívá úsekové, někdy také nazýváno poměrové měření rychosti. Jeho principem je, že vyfotí auto na začátku úseku, pak na jeho konci a z časového rozdílu fotek pak hbitě vypočte rychlost. Zde je to i graficky:
na to mám veselou příchodu z Německa (jen jsem slyšel), nějaký známý projel vesnicí a blik, sakra! Jel 60km/hod. Tak to otočil, aby se mrknul na ten radar co ho bliknul a jel poctivých 50km/hod... blik. To snad není možný! Zase se otočil a jel 40km/hod... blik. Tak už to vzdal a za vesnicí ho stopnuli, že neměl pás
Jezdím pravidelně v neděli večer z chalupy okolo Letiště Ruzyně a tam je jeden přechod pro chodce a stacionární radary s kamerami. Také mě tam vždy vyfotí, ať jedu sebepomaleji. Když mě vyfotili poprvé, tak jsem byl docela stresován a nebyl jsem si jist, zda jsem nejel přes 50. Nyní už vím, že fotí v obou jízdních pruzích každého a tak mě to červené bliknutí už nevadí. Když se jim podaří vyfotit nějakého zločince, který ujíždí z místa činu, tak je to jen dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.