Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brodění s autem

Od: jeep* odpovědí: 3 změna:

Potřeboval bych vědět, zda se při brodění s¨autem sundavá řemen pohánějící ventilátor chladiče.Osobně mi to už 2x naházelo vodu na rozdělovač a stál jsem. Rozdělovač je nahoře nad hlavou motoru, normálně bych ho nikdy nenamočil.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co to máte za auto, že je ventilátor poháněn řemenem? To pamatuju naposledy u Škody 100...

mowla*
hodnocení

0x

Při brodění nesundávám nic - stejně, jako při průjezdu bahnem, sněhem - jen pak musím vše důkladně poumývat (bahno ´žere řemeny´... ;) )...

hodnocení

0x

při mém brodění feldy nesundávám vubec nic, jen přidělávám na tažníé oko skoený plech a duvod? mam pod motorem plech a ten už jsem si jedou urval, ale prdel to je :) jednou se se zahrabla až do čtvtky dveří sem musel vylíst okýnkem :D a dojit si pro 300 metru vzddalenou 4x4 čtyřkolku z navyjákem ;) jinak vše projedu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]