Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sdělení o neplacení pojistného

Od: zelenac* odpovědí: 3 změna:

Před mnoha lety jsem prodal nákladní přívěs za auto přes tchána který již také dávno zemřel a já od prodeje nemám nic v ruce. Stav je takový že mi každý rok chodí od Kooperativy SDĚLENÍ O NEPLACENÍ POJISTNÉHO, jde mi píší že zpracovali upomínku pro pojistníka XY - je tam jméno i adresa právě toho, co koupil přívěs. No a dále různé paragrafy atd. Proč mi to pořád chodí? A co když nebude platit? Nemohu mít problém já a proč? Jak to radikálně vyřešit? On snad vždy nakonec možná zaplatí , ale já jsem stále obtěžován.Loni jsem tam už jel 200km k němu a nebyl doma. Poradíte? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

jeďte tam opět, a radikální řez řeště s kooperativou

Nechápu co vám píšou a hlavně proč.Řešte toto na nejbližší pobočce pojišťovny nebo na jejich infolince.

doplněno 11.09.12 15:31:

infolinka je 841 105 105

zelenac*
hodnocení

Ukončíme to, dík. Zítra to vyřeším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]