Dobry den snazim se ckp odeslat neexistenci sve povinosti platit prispevek do garancniho fondu podle jejich slov... zjistil sem ale ze absolutne nevim kam jim to mam poslat aby si to prevzali procetli a vyjadrili se take pry nemam pouzivat formular ktery mi poslali poradi mi tedy nekdo presne reseni komunikace s nimi? Predem dekuji moc mozna ze uz tu to nekde je a tak se omlouvam za zalozeni noveho vlakna
vložte jim to na jejich stránky, pak nepotřebujete důkaz, ten tam vidíte..
rodné číslo to se udává často, klidně ho začerněte, ale datum narození již ne...
n3ss3r
A staci mi print screen jako dukaz ze jsem jim to opravdu odeslal? Jak je to jeste se zakonem na ochranu osobnich udaju mam ve sve kopii smlouvy zacernit datum narozeni r.c. Atd kupujiciho?
emuva
Myslíte si, že když ČKP půjde do soudního sporu, tak nechá důkaz proti nim na internetu? Já bych si tím nebyl tak jistý. Určitě zaslat doporučeně s dodejkou a nebo do datové schránky, pokuď máte možnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.