Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam odeslat dukazni material CKP

Od: n3ss3r odpovědí: 6 změna:
Dobry den snazim se ckp odeslat neexistenci sve povinosti platit prispevek do garancniho fondu podle jejich slov...
zjistil sem ale ze absolutne nevim kam jim to mam poslat aby si to prevzali procetli a vyjadrili se take pry nemam pouzivat formular ktery mi poslali poradi mi tedy nekdo presne reseni komunikace s nimi? Predem dekuji moc
mozna ze uz tu to nekde je a tak se omlouvam za zalozeni noveho vlakna

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

máte to uvedeno v jejich písemné výzvě, nejrychlejší je použít elektronický formulář, máte tam i elektronickou adresu a číslo vašeho případu

hodnocení

0x

jak jednoduché, přečtěte si jejich dopis...

up.ckp.cz/...

stačí takto?

asi ne, ale klidně pomůžu..

ICQ 55180641, skype: milancukrar

doplněno 10.09.12 21:41:

vložte jim to na jejich stránky, pak nepotřebujete důkaz, ten tam vidíte..

rodné číslo to se udává často, klidně ho začerněte, ale datum narození již ne...

n3ss3r
hodnocení

A staci mi print screen jako dukaz ze jsem jim to opravdu odeslal? Jak je to jeste se zakonem na ochranu osobnich udaju mam ve sve kopii smlouvy zacernit datum narozeni r.c. Atd kupujiciho?
emuva

Myslíte si, že když ČKP půjde do soudního sporu, tak nechá důkaz proti nim na internetu? Já bych si tím nebyl tak jistý. Určitě zaslat doporučeně s dodejkou a nebo do datové schránky, pokuď máte možnost.

kolo*
hodnocení

0x

Poslal jsem jim to okopírované na www.bezpojisteni./... jsem měl zatím štěstí,uznali to.

erikch*

zaslat na jejich adresu:

Česká kancelář pojistitelů

Praha 4, Na Pankráci 1724/129, PSČ 140 00

...s dodejkou-přesto už vlak nejede...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]