Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alfa Romeo 156 rv.2000 Repro

Od: glazz* odpovědí: 4 změna:
Zdravim Zdravim, Potřeboval bych radu ohledně hudby do alfy.. Zatím jsem to vybral takhle Radio: tuningautohifi.cz/... ... x?id=12215 Subwoofer: tuningautohifi.cz/... ... x?id=20444 Repráky: tuningautohifi.cz/... ... px?id=4064 Nevím jestli je u Subwooferu v balení i kabeláž. Jinak bych chtěl vědět jestli mě ty repráky sednou do dveří ,ale kamoši říkaly že by měly bejt 165mm.. Jinak kdyby měl někdo lepší návrh tak se rád podívám, cenově bych se chtěl vejít tak kolem 5 000 Kč. Díky za odpovědi...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ncf
hodnocení

0x

Ahoj,

myslím, že rádio bych vybíral podle ohlasů ostatních lidí co na autohifi fórech jsou, takže Ti ho moc hodnotit nebudu. Mám taky 156-ku- sedana a pokud si najdeš třeba stránku alfisti.cz, kde je fórum, tak zjistíš, že subwoofer do sedana je nesmysl. Pokud máš SW, tak to zase ale jo:) Jinak potřebuješ do předních dveří komponentní repro a do zadních koaxiální, což splňujou ty Magnaty na který máš odkaz. Průměr 165 je ok, to tam zapadne. Jinak spíš než subwoofer doporučuju kvalitní repro do dveří a ty předtím vytlumit, případně dát aspoň MDF kroužky, investice za 300,- a je docela poznat. Já jsem dal jen kroužky a upravil tapec, aby nic nebylo poznat, a sedí to. Repráky nejvíc rezonujou v tom plastu za kterej jsou uchycený v tapecu, takže můžeš nakoupit drahý repráky i rádio, ale bude to rezonovat:( Jinak z vlastní zkušenosti- je dost velkej rozdíl mezi skladbou v mp3 a klasickou na cd - zvlášť při hlasitým poslechu, což jak jsem pochopil, chceš provozovat. To osekání je poznat a kvalita nic moc.

Já bych si vytlumil aspoň přední dveře, dal kroužky, lepší komponentní repro dopředu a třeba rádio, tam by jsi mohl být kolem 5000,- celkem.

Snad si z toho něco pobereš:)

glazz*
hodnocení

Tak přesně nad tim jsem si taky lámal hlavu ... Protože sem si říkal sedačky nesklopím a vršek neoddělám jedině že bych tam udělal nějaký otvory :)

Jinak nějakej 1000W Sub by to mohl prorazit :) Ale to už sem zase cenově tam kam nemužu :)

Takže bych to videl jak píšeš, koupím pořádný repro do dveří ... Na ty kroužky se taky mrknu.. Jenom se zeptam budu potřebovat zesilovač např: na repro který má 250W? Protože rádio má 4x50 ,tak si říkam jestli to bude zvládat :)

ncf

Tohle je o tom, že někomu těch 4x50W bohatě stačí a někdo chce dělat komplet hudbu pro celou vesnici.;) Asi bych Ti doporučil sednout do aut s oběma variantama a porovnat.Nebo si pročti autohifi diskuse. Mě osobně stačí obyč rádio a origo repráky na kroužkách. Je to taky o tom co posloucháš...nějaký techno hodně basuje..rezonuje..atd:)

takjan*

Sencor nebrat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]