Nejste přihlášen/a.
zdrravim lidi, příští týden jdu na první hodiny profesního prukazu, zajimalo by mě co si mam brát krom penez s sbou?
nejaký blok na poznámky, propisku nbo něco takového? a co vlastně tam budou říkat? o čem to pojednává?
a jak je to z lekařským posudkem? tomusim chodit každé dva roky? nebo to mam do 50 let stejně jako psychotesy?
Vem si penize a kus papiru s tuzkou a zbytek se dozvis na miste. Nema cenu se stresovat predem.
Jsem profi řidič a můžu povědět, že se v tom stejně moc neorientuju. Na počátku Ti budou stačit peníze, propiska a papír Není třeba stres. Psychotesty pro mě byly souborem přibližně 200 otázek, z nichž se některé opakovaly, některé úkoly byly na čas a postřeh a psycholog si ze všech stejně vybral jen pár, ze kterých si o Tobě udělá obrázek
Nemá cenu se na to připravovat. Na přezkoušení chodím v práci každoročně a jednou za 5 let ostré testy, které posílají na magistrát nebo někam.. jako důkaz, že jsem nezblbnul. Lékařská prohlídka každé 2 roky bez rozdílu věku, váhy či barvy pleti..
Další psychotesty až v těch 50, tuším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.