Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co obnáší Profesní Průkaz

Od: rapid® odpovědí: 3 změna:

zdrravim lidi, příští týden jdu na první hodiny profesního prukazu, zajimalo by mě co si mam brát krom penez s sbou?
nejaký blok na poznámky, propisku nbo něco takového? a co vlastně tam budou říkat? o čem to pojednává?

doplněno 09.09.12 18:19:

a jak je to z lekařským posudkem? tomusim chodit každé dva roky? nebo to mam do 50 let stejně jako psychotesy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vem si penize a kus papiru s tuzkou a zbytek se dozvis na miste. Nema cenu se stresovat predem.

hodnocení

chkape, sem vždy nervozní, jako když jjsem dělal veškerý papíry ;) ještě víc než profesáku se bojim psychtestu :)

qagis
hodnocení

0x

Jsem profi řidič a můžu povědět, že se v tom stejně moc neorientuju. Na počátku Ti budou stačit peníze, propiska a papír :) Není třeba stres. Psychotesty pro mě byly souborem přibližně 200 otázek, z nichž se některé opakovaly, některé úkoly byly na čas a postřeh a psycholog si ze všech stejně vybral jen pár, ze kterých si o Tobě udělá obrázek :) Nemá cenu se na to připravovat. Na přezkoušení chodím v práci každoročně a jednou za 5 let ostré testy, které posílají na magistrát nebo někam.. jako důkaz, že jsem nezblbnul. Lékařská prohlídka každé 2 roky bez rozdílu věku, váhy či barvy pleti.. :) Další psychotesty až v těch 50, tuším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]