Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vážení rádcové,
prosím o radu, jak je to s pokutováním za přestupek na neveřejné účelové komunikaci a v kterých předpisech je to zmíněno?
Dobrý den, Bmbx. Předem se omlouvám, vím, že umíte hledat na netu, ale dovolím si napsat odkaz, kde možná najdete právě tu situaci, kterou potřebujete. Neveřejná účelová komunikace je různá a záleží, kde je a jak se do ní dostane. Nejsou to jenom parkoviště. Četla jsem článek celý, je tam hrozně moc možností.
Samozřejmě, že jsem na netu našel mnoho věcí, které se toho týkají, ale potřebuju konkrétní část vyhlášky, zákona, předpisu, kde je to jasně specifikováno...
doplněno 09.09.12 12:15: Potřebuji formulovat odpor proti uložení pokuty za přestupek na neveřejné komunikaci, v odůvodnění je špatně udáno místo přestupku - na veřejné komunikaci. Dopis je plný paragrafů :D, tak jsem chtěl taky na něco odkázat
alfou omegou celého je ona formulace pozemku-je-li opravdu neveřejný(snadno ověřitelné na katastru-cuzk.cz),tak zcela jednoduše-omrkněte "policejní" zákon,kdy kde jak apod.smí PČR zasahovat,konat apod.pro dopravní policii je jasně dáno...,a hlavně jasně dáno,že ne na soukr.pozemcích-na tomhle bych to celé stavěl...Kdysi jsem se takhle dohadoval s MP,následně až KÚ,že na neveřejné účelové komunikaci taky šašci(MPolice) šaškovali,přičemž prostým nahlédnutím do katastru bylo hned jasno-akorát,že to "došlo" až K.úřadu...
Tady je odkaz doufám že to pomůže auto.cz/... dobře čtěte je tam i ta pokuta
Napište ty paragrafy nebo něco čeho se dá lépe chytit a lépe poradit,takhle tady můžeme radit i do vánoc anebo se pořádné odpovědi taky nedočkáte
Ty paragrafy se týkají přestupku v těch mám jasno, jen jsem chtěl poradit jaké paragrafy mám použít já, když se jedná o neveřejnou účelovou komunikaci. Oni si spletli místo přestupku při uzavírání případu na městském magistrátu a vyměřili mi pokutu, přestože se to stalo na veřejně nepřístupném místě, dokonce za dvěmi závorami a ploty kam se jen tak nikdo nedostane. Policajti byli zavoláni jen kvůli škodě. Ta silnice není zachycena ani na Google mapě, jen na satelitní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.