Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budu nově muset dojíždět autem do 30 km vzdálené práce (tj. 15 000 km ročně). Potřeboval bych si koupit auto tak, abych co nejméně utratil za benzín, servis, pojištění a pokles tržní ceny, než auto zase prodám. Beru auto jako nutnou kouli u nohy, která musí stát minimum mého času=peněz. Potřeboval bych získat nějaké tipy, co si mám koupit a jak dlouho si auto mám nechat. Pořizovací cena vozu tolik nerozhoduje, jde mi především o minimalizaci mé celkové ztráty (koupě+provoz)-prodej. Na vybavení, vzhledu a jízdních vlastnostech auta mi nezáleží, ale mělo by být standardně bezpečné. Jaký je váš názor? Díky moc.
TOYOTA YARIS nejpolehlivější ve své třídě a málo žere.Ohledně bezpečnosti je VOLVO
doplněno 09.09.12 11:25: DĚKUJI ZA HODNOCENÍ
Já zrovna jednu Feldu 1.3 na lpg prodávám. Rezerva místo nadrze.. jezdim za 1.20 na km.. prahy nové, lemy jsem stříkl bodyckem - byla povrchová koroze.. starsi typ felicie (pred faceliftem)
zavady: prdi vyfuk (dam druhy) a je potřeba vymenit stabilizator (koupil jsem nový dám k autu) jinak jakz takz v pohode...
cena 20 000 kc
Ja bych spis preferoval, aby mi auto poskytlo dostatek komfortu, kdyz uz v tom budu travit tolik casu (a dojizdet 30km do prace, to bude asi dobre ocenena prace, kdyz to stoji za to...) Takze 4-kolka, nezavisle topeni, klimatizace, pohodlne sedacky... Ale co konkretne me nenapada, mozna novejsi vybavenejsi Subaru, je to drahe ale docela si to drzi cenu... OII nebo Pasat pripadne Superb v nafte by asi taky splnil zadani, ostatni znacky ztraceji cenu pred ocima.
Řešil jsem naprosto to samé. denně do práce 44Km. Koupil jsem starou felicii 1,3 na LPG z r 1997 v super stavu. Auto je tak jednoduché že se moc nekazí, za 46 000Km co jsem s ním najel jsem měnil jen alternátor za 500Kč+ zimní gumy.
Joo a to s ním jezdím 2x do měsíce 600Km do Polska.
jízdní vlastnosti strašné, pohodlí strašné ale jezdím za 1,4Kč na Km a v případě že by se něco s atem stalo tak máme ještě jedno nové auto s kterým jezdí žena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.