Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mlhová světla u Fiatu Palio Wekend

Od: tatik® odpovědí: 4 změna:

Vážení! Obracím se na Vás s dotazem, který se týká mlhových světel u Fiatu Palio Wekend r.v. 1998.Zadní mlhová světla svítí, ale přední najednou zčista jasna svítit přestala a nesvítí ani kontrokla na tlačítku na palubní desce. Pojistka je v pořádku a že by obě žárovky praskly najednou se mě také nezdá.Mám podezření na spínací releovou jednotku. Nemá náhodou někdo s podobnou závadou zkušenosti? Předem Vám děkuji za případné odpovědi. tatik

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Na pojistkovkách bývá i plánek na plastové krytce, co která pojistka a relé je. Mají mlhovky na předek podobné relé jako něco jiného (třeba relé výhřevu okna)? Pak bych je prohodil a zkusil. Pokud budou fungovat narozdíl od výhřevu, tak je to relé.

Jinak žárovky v mlhovkách jsou OK?

hodnocení

Děkuji Vám za Vaši odpověď. Závada byla na mé straně, přehlédl jsem grafické značení pro relé zadních a předních mlhovek.přesto ale Vaše rada měla smysl, přinutila mě víc přemýšlet. Díky tatik.*slunce*

itan71*
hodnocení

0x

Jestli to nebude relé tak se podívejte zda nejsou zaoxidované konektory přímo na mlhovkách dost se zanáší vlivem počasí ikdyž je tam těsnění.Myslím že jste je tuto sezonu nepotřeboval.

hodnocení

Děkuji Vám za odpověď.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]