Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z čeho vyrobit filtr

Od: mechamik odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se s vámi poradit, jde o dvotaktní motor na zahradní sekačku, stratil sem celý vzduchový filtr z čeho by to šlo vyrobit , už sem něco vymyslel, ale jde mi o to, jestli třeba vnitřek z houbičky na nádobí nebo drátěnky, děkuji za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

dal bych tam filtr včetně plastového tlumiče sání ke karburátoru dellorto, který se používá jako náhrada za originál k babetám, dá se samostatně koupit ve fichtkrámku

itan71*
hodnocení

0x

Drátěnka ta se popř.neroztopí

hodnocení

0x

Pokud je to filtr do výfuku, tak tam se snad dávala drátěnka.

Pokud je to filtr na sání vzduchu do motoru, tak tam musí být nějaký speciální filtrační papír a nebo filtrační textílie. Ta je složená do varhánků, aby měl filtr co největší plochu. Vyrábět takový filtr je blbost. Musíš ho koupit.

axlik*
hodnocení

0x

Určitě koupir originál, ale u dvoutaktu bych to ani tak moc neřešil, ten sežere i savo..

hodnocení

0x

A já bych tam zas nacpal firon. Tedy když už bych si toho motoru tolik nevážil a nesehnal originál filtr.

buss
hodnocení

0x

A to není jako náhradní díl? Kdysik jsem do čehosik použil drátěnku napřed položenou v oleji.

hodnocení

0x

U motorové kosy mám originální vzduchový filtr z jemného molitanu. Vždy po sezoně ho vyperu v teplé jarové vodě a usuším. Takže molitan by měl stačit i ve vašem případě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]