Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny prosím mohl by mi nekdo poradit jake auto bych mohl koupit cca do 55 tisc. Zaroven to bude moje prvni auto. Něco co se da uživit ale zaroven se mi bude dobre jezdit?
Co řikate na Opel Vectra , Ford Focus radsi bych benzin. Bylo mi řeceno že koupit diesela stareho se nevyplaci.
Diky
vectru ani omylem pokud se nechceš finančně zrujnovat zároven počítej že při koupi vozu je třeba mít bokem 10-15 tisíc na prvotní nutné opravy a přihlášení - stk, ekodan,rozvody, vodní pumpa ,filtry olej
ten focus já nevím mám kamaráda a ten do něj jen sypal prachy a pak mám tchána a ten jen jezdí za mě ne
co se týče starých dieslů to maj pravdu opl v dieslu malér odcházej čerpadla oprava převyšuje cenu vozu a ty fordy sou na tom podobně když diesla tak jedině koncern ale musel bys to dobře trefit za 50litru to budou vylítaný tragédie
Mám Seat Toledo 1.9 TDi z 97roku a jsem spokojen i se spotřebou
LAYBORE tady máš důkaz kolik mi to žere.
doplněno 05.09.12 21:57: Brzda provozu zrovna nejsem jde pouze o styl jízdy a stav vozidla,předepsané pneu od výrobce dofouknuté nejezdit brzda plyn,dojíždět před křižovatkou s kvaltem atd. atd. nevozit zbytečnosti nejen v kufru popř.subbofer,zesilovač a další.(pochopitelně v zimě to nejde tak jezdit s takovou spotřebou) Kámoš má Octu 1.9TDI 81kw rok 03 (já mám 66kw) a umí jezdit za 2,6L ale to podotkl že byl brzda provozu (jel večer po odpolední takže min.provoz) že měl vyhlídkovou jízdu.Když se pánové podíváte na závody ve spotřebě co pořádá Škodovka v Ml.Boleslavi tak tam jsou brzdy provozu a jezdí tam s Fabkama a Octama běžně kolem 2L.Tady se podívejte auto.cz/...
hybrid.cz/...
PÁNOVÉ přeji hezký večer a dobrou noc.
Ty si slušná brzda provozu, jestli to je průměrná spotřeba za pár tisíc km. Sorry to hodnocení je ode mě , blbě jsem kliknul.
Měl jsem teď půjčenou na 2dni Škoda Fabia GreenLine 1.2TDI a spotřeby jsem dosáhl 4,4l a to jsem to hodně šetřil. Vždy jsem jel dle předpisů. Nevím já s auty na naftu asi neumím jezdit.
Tak na těch závodech Economy Run jezdí třeba i Felicie OHV nad 2l na 100km, následně třeba fábie HTP. Ale v normálním provozu při normální jízdě je to nedosažitelné.Měl jsem několik naftových aut, se kterýma jsem najel cca 200tis km. Poslední kapka byla, když mi na Renault Trafic zakukalo vstřikovací čerpadlo. A šlo z domu. Proto jsem šel cestou levného paliva (LPG) a když přepočítám na naftu posledních 25tis, co si zase eviduji v novém telefonu, tak mám s Pick-Up spotřebu 2,8l "nafty". A to jezdím tak 30% město a zbytek okresky. A vetšinou tak 200-300Kg naloženej.
Pokud koupíš starší naftu bez filtrů, turba a další moderních udělátek tak to nemusí bejt špatnej kauf...
Ono platí čím méně elektroniky potažmo moderny v celém voze tím je vše levnější méně poruchovější atd...
Pak bych bral v potaz nové auto české značí větší možnost krádeže ale i více levnějších dílů...
v naftě bych doporučil škodu fabii 1,9 SDi má to brácha auto bez turba starý klasický naf´ták spotřeba kolem 4,2l, z benzínu bych se poohlédnul po toyotě yaris ( držák jako skoro každý japončík ) asi tak.
doplněno 05.09.12 21:24:odpověď pro ďabla : kdo myslí na spotřebu nesmí být závodník jinak by si určitě koupil auto s mnohem jětšíma KONÍKAMA POD KAPOTOU, ale potom jde zase spotřeba někam jinam
fábie sdi bude sice jezdit ale ne dobře je to líný a pokud je tazatel mlád bude s toho sklamán ne li nas...n
Jel jste nekdy Fabii SDI? To auto sice jede sporo, ale pokud se pri predjizdeni nalozene Avie aviatik rozhodne, ze Vam to "neda jen tak", tak se Vam sakra opoti (nejen) celo, nez ho predjedete...
Jinymi slovy: Clovek, ktery nevi, co od tohoto vozu cekat by mohl byt jeho dynamikou ponekud zaskocen (narozdil od 1.2HTP, kde to tak nejak ocekava)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.