Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám ve Fabii autoradio Blaupunkt a včera jsem se v něm šťoural a způsobil zkrat. Zřejmě se přepálila nějaká pojistka ale v pojistkové skříni u dveří jsou všechny ok, přesto rádio nejde. Závada ji jistě v autě, když připojím radio přímo na baterku v garáži tak chodí. Díky za rady.
Pravděpodobně je na napájení rádia ještě sólo pojistka - klasická tavná ´trubičková´... Hledal bych ji v blízkosti ISO konektoru...
doplněno 05.09.12 10:30:Na rádiu je zřejmě nožová - tu nemyslím... Na přívodním kabelu (svazku), nedaleko od ISO by mohla být trubičková pojistka...
Případně - není upálený kontakt v konektoru?
To mě nenapadlo, stává se to?
doplněno 18.09.12 12:49:Závada je jinde, originál rádio hraje ale při vypnutí zapalování hraje dál. Asi jsem něco oddělal v elektronice auta. Nevíte někdo co s tím? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.