Nejste přihlášen/a.
Nazdarek chtel bych porait jedna se o auto znacky renault laguna 1.9. dti 72 kW praskli mi rozvody vypada to ze je na prvnim valci ohnuty jeden ventil( po vymene remnu auto nestartuje) je oprava hlavy mozna v domacich podminkach? dekuji za odpovedi predem specha to
I oprava hlavy motoru je možná doma, jen záleží na vybavení garáže (dílny) a nějaké té zkušenosti. Je dost pravděpodobné, že se motor "potkal" a proto nejde nastartovat. Chce o hlavu dolu, rozhodit všechny ventily a přeměřit jestli nejsou cinklé.Pak vše poškozené vyměnit, ale to už je jasné. Do té doby motor netejrejte.
Jde opravit poškozenou ale jestli nemáte nato výbavu doporučil bych sehnat někde jinou je to rychlejší.S poškozeným ventilem to nemůžete nikdy nastartovat
a nevis kde ji sehnat za dobre?
doplněno 04.09.12 21:12:shanim i jakoukoli dokumentaci a servisni manualy pro motor F9Q 1.9 dti 72kW vse co jsem nasel bylo jen pro benzinove auta
Nevím odkud jsi! DĚKUJI ZA HODNOCENÍ
Od Orlíku to asi nebudeš mít daleko tady je odkaz na vrakáč je to NEJVĚTŠÍ VRAKÁČ V ČR doufám že to tam seženeš já neměl problém že bych tam něco nesehnal doporučuji sundat hlavu a protočit klíčem motor ale ne klíčkem od zapalování ale na motoru zda není taky v háji. Tady je odkaz autoland.cz/...
a já soudím že nepude jen o jeden ventil já na oplu trefil s 16 ventilů 16
info bych scháněl zde forum.renaultclub.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.