Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskle rozvody

Od: pajinka789* odpovědí: 9 změna:

Nazdarek chtel bych porait jedna se o auto znacky renault laguna 1.9. dti 72 kW praskli mi rozvody vypada to ze je na prvnim valci ohnuty jeden ventil( po vymene remnu auto nestartuje) je oprava hlavy mozna v domacich podminkach? dekuji za odpovedi predem specha to

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

I oprava hlavy motoru je možná doma, jen záleží na vybavení garáže (dílny) a nějaké té zkušenosti. Je dost pravděpodobné, že se motor "potkal" a proto nejde nastartovat. Chce o hlavu dolu, rozhodit všechny ventily a přeměřit jestli nejsou cinklé.Pak vše poškozené vyměnit, ale to už je jasné. Do té doby motor netejrejte.

itan71*
hodnocení

2x

Jde opravit poškozenou ale jestli nemáte nato výbavu doporučil bych sehnat někde jinou je to rychlejší.S poškozeným ventilem to nemůžete nikdy nastartovat

pajinka789*
hodnocení

a nevis kde ji sehnat za dobre?

doplněno 04.09.12 21:12:

shanim i jakoukoli dokumentaci a servisni manualy pro motor F9Q 1.9 dti 72kW vse co jsem nasel bylo jen pro benzinove auta

itan71*

Nevím odkud jsi! *palec**andel*DĚKUJI ZA HODNOCENÍ*ua**tuc*

doplněno 04.09.12 21:37:

Od Orlíku to asi nebudeš mít daleko tady je odkaz na vrakáč je to NEJVĚTŠÍ VRAKÁČ V ČR doufám že to tam seženeš já neměl problém že bych tam něco nesehnal doporučuji sundat hlavu a protočit klíčem motor ale ne klíčkem od zapalování ale na motoru zda není taky v háji. Tady je odkaz autoland.cz/...

pajinka789*
hodnocení

jsem od Orliku

hodnocení

2x

a já soudím že nepude jen o jeden ventil já na oplu trefil s 16 ventilů 16 *ee*

doplněno 04.09.12 21:15:

info bych scháněl zde forum.renaultclub.cz/...

pajinka789*
hodnocení

prohledano a nejni tam ani jedna hlava diky za odpoved.

jarda3*
hodnocení

0x

Resil bych to koupi noveho podobneho auta, vyjde to podstatne levneji (a sel bych do DCi kdyz uz laguna...)

aaaaaa*
hodnocení

0x

to chce schodit palici a mrknout jak je to poniceny a podle toho rozhodovat dal. Neco jde opravit neco ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]