Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistič palivového systému

Od: kato* odpovědí: 2 změna:

jde o : olejshop.cz/...

Na obale je napsáno.Používejte max.po 5000km

A teď nechápu jestli to znamená,že další dávku můžu dát až po ujetí 5000km,*modla*nebo tím chtějí říci, že to můžu dávat pořád a nejpozději po ujetí 5000km*nevi*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

ne nejpozději, ale nejdříve. Kdyby se to lilo furt, tak by možná ty látky obsažené v čističi rozleptali hadice, nebo kat, nebo něco jiného...

doplněno 04.09.12 18:38:

Kdyby to bylo nejpozději, tak by to auto přímo vyžadovalo podobně jako výměnu oleje

doplněno 04.09.12 18:48:

Pokud se lahvička dostatečně naředí, tak bych ji potroškách vždy vyléval do plných nádrží, dle toho, jak často tankujete.

kato*
hodnocení

Dík za pohotovou odpověď,prostě jsem si nebyl jist.Dali jsme do auta a fakt cítím jakés takés zlepšení na chování.Tak jsem koupil ještě lahvičku a 1/10 jsem přimíchal i do motorky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]