Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,žádám o radu:jsem v polopřevodu ,mám doklady,spz,kupní smlouvu,ale auto jsem prodal minulý rok na náhradní díly.Povinné ručení jsem i tak uzavřel před pár dny kvůli poplatkům za neplacení,což podle výpočtu príjde na každý den levněji,AALEE důležité je trvale vyřadit vozidlo z registru,jak to mám bez auta udělat?
Dovolim si nesouhlasit s tvrzením,že za vozidlo,které není TRVALÉ VYŘAZENO Z PROVOZU,je POVINNOST PLATIT POVINNÉ RUČENÍ.Povinnost pojištění je uveděna v § 1 odst.2 zákona č.168/1999 Sb.a vychazí z PROVOZOVÁNÍ vozidla na pozemní komunikaci.Je-li vozidlo provozováno na pozemní komunikaci,je dána POVINNOST pojistit odpovědnost za škodu,a to bez ohledu na to,zda JE VYŘAZENO Z PROVOZU. NENÍ-LI VOZIDLO PROVOZOVÁNO na pozemní komunikaci,NENÍ POVINNOST POJISTIT odpovednost za škodu,a to bez ohledu na to,zda je VYŘAZENO Z PROVOZU.
2)Upozornění na znění § 24c zákona č.168/1999 Sb.,který stanoví POVINNOST příspěvku ČKP. Vypočet příspěvku není zavislý na POČTU DNÍ,po kterou nebylo vozidlo Nepojištěno,ale NA POČTU DNÍ,KDY BYLO VOZIDLO PROVOZOVÁNO V ROZPORU SE ZÁKONEM Č.168/1999 Sb.
Neto, mýlíš se
Pokud vozidlo nepoužíváte, ověřte si, zda je vozidlo řádně zapsáno v registru vozidel jako dočasně vyřazené z provozu. Pouze v takovém případě nemusíte platit pojištění. Pokud vozidlo používáte, byť jen občas, pak jej dočasně vyřadit nelze, protože dočasně vyřazené vozidlo nesmí vůbec na veřejnou komunikaci a navíc vozidlo nemá registrační značky a Vy nemáte ani osvědčení o registraci vozidla.
Čili jen značky v depozitu.
Přesně tak souhlasím s neta!
Přesně tak, ČKP půjde stejně po neplatičích, kteří jezděj a jezděj. Mluvil jsem telefonicky s ČKP a tam mi jasně řekli-pokud Vám nejsou schopni vozidlo vyřadit z registru a nám udáte logické vysvětleni tak se případ ruší-např. na základě prodejní smlouvy, zániku vozidla, příp. doklad o eko. likv. viz můj případ. Mám doklad o likkvidaci, jsem v odhlášce a zatím jsem nepochodil. Ale už je to v řešení to už není třeba rozebírat.. Pokud by mě naháněli pošlu eko doklad.
ČKP jde pouze o to, aby z jakékoliv veřejné pozemní komunikace zmizely nepojištěný auta. A je to naprosto logický a tak to i bude. Já osobně jsem ještě neviděl, že by již prokazatelně neexistující auto někoho zajelo nebo se s někým nabouralo.
A ten kdo podá čestný hlášení o voze o kterém si není jistej že opravdujiž není na silnici tak se opravdu vystavuje riziku. A to už je v takovém případě opravdu velmi závažný problém za který si ale nese vědomě odpovědnost s jistě nepříjemným důsledkem.
doplněno 06.01.09 20:33:aaa než odesla odpověť tak byl pan Cukrář rychlejší A je to správný poznatek-napadlo mě že to jsou starý zákony-ale i tak si myslím, že to bude tak jak píšu-ostatně mi to takle bylo řečeno telefonicky na ČKP
Díky za příspěvky.dnešní MF DNES píše,že pokud je někdo majitelem autovraků a má ho na zahradě a pokud tedy neni vyřazené z registru,je auto neustále považováno jako pojízdné vozidlo a tudíž byse na něj mělo platit povinné ručení. Takto je to tam psáno.
MF má spoustu vynikajících článků, které "kontrolují" s ministerstvem. V Prosinci 2008 každou středu mnoho článků a příkladů. Třba pan Vaca, Kinkor a jiní.
Když to tak čtu, že to není reklama na noviny, ale pochválení dobrých novin.
Teď si to uvědomuju-nějak jsem byl oslněn celou odpovědí toho dotyčného-a nějak jsem si neuvědomil že vychází z nějakých starých zákonů..
Ale jak říkám od ČKP mi bylo řečeno, že pokud jim jakýmkoliv způsobem doložím, že vozidlo se již nepohybuje a nikdy již nebude pohybovat na veřejných komunikacích tedy že buď zanikl účel využití nebo já nevim doklad o likvidaci příp. kupní smlouva.. Tak že to je případ ke kterému přihlédnou jako k pravdivému tvrzení a tím pádem jej nejspíš nějak zaevidují do nějaké svojí databáze.
A jak říkám-ti kteří si nejsou jisti o tom kde jejich vozidlo skončilo a bůh ví u koho a prohlásí že již neexistuje-tak ten si teprve zadělává na problém-tedy pokud se někde ´´jeho´´ auto objeví..
Teď už mě dává tady tohle logiku: novinky.cz/...
Takže když nemám vozidlo, ale mám spz, velký TP, malý TP a nemůžu prokázat, že jsem vozidlo rozebrala na náhradní díly, tak musím platit povinné ručení, dokuď se to nevyřeší? Rozumím tomu dobře Technická mi končila duben 2008 a v roce 2007 jsem ho rozebrala zdůvodu velké závady a nechtělo se mi do toho vrážet peníze. Děkuji za odpověd
A skutecne nekdo nasel zakon, z ktereho by vyplyvalo, ze registrovane vozidlo = provozovane vozidlo? Napriklad v jinem zakone je spousta duvodu, kdy se vozidlo nesmi provozovat, napr. prosla STK. Ja to nikde nenasel a to jsem studoval dokonale. Nebo uz jsme v tomto state dospeli do faze urednickeho teroru a zakony musi dodrzovat jen prosty obcan a kdyz z nejakeho duvodu nedokaze zaregistrovat/odregistrovat nepojizdnou nebo neexistujici plechovou pixlu, je automaticky zlocinec?
Pokud by to CKP brala rozumne, nic proti, u auta ktere stoji roky na zahrade by IMHO mohl stacit nejaky svedek, fotografie, cestne prohlaseni atp.
Jardo, vozidlo bez platné STK, můžu provozovat, můžu s ním jezdit, jen riskuji pokutu 2500Kč a bez bodu!
" ze registrovane vozidlo = provozovane vozidlo"proč to hledáte? přečtěte si novely, že vozidlo musí být povinně pojištěno. Co třeba autoweb.cz/...
...plechovou pixlu, je automaticky zlocinec ******* není zločinec, proč to píšete?
Určitě si myslím,že se alespoň nemusím bát pokuty od ČKP,dokavaď záležitost s autem nedotáhnu do konce.Tak si raději nějaké to čtvrtletí zaplatím.Právě podle MF dnes,která vyšla podle vaší rady některou středu v prosinci,že od ledna 2009 bude možné auto trvale vyřadit z evidence čestným prohlášením,že jsem použil auto pro svou potřebu na náhradní díly.Souhlasíte s mým názorem?ale podle metodického pokynu9/2008-150 METO uvádí,že písemně to je jen minimálně to znamená,že mohou vyžadovat nějaké fotky nebo tvrzení ,že to tak opravdu je?
Smlouvu jsme žádnou neuzavřely,prostě si auto vzal a otáhnul.Takže jaké je to prosté řešení,děkuji
Tak to je supr, i když si to odtáhli s Vaším vědomím měly požadovat smlouvu-která by mimochodem tak jak tak nebyla platná jelikož kdyby tam bylo něco typu-vozidlo prodávám bez TP na náhradní díly tak by jste se upsal přestupku jelikož na díly vozidlo po r. 2004 nelze.
Ale to necháme být smlouva naštěstí není-takže řešení je velmi jednoduché a prosté. Vozidlo Vám bylo prostě ukradeno, i když s Vašim vědomím. Ale to vůbec nerozhoduje, vy prostě nahlásíte krádež. Ona to prostě krádež je i když to zní blbě. A pokud se s oněma dotyčnýma znáte tak jim to prostě zavolejte a domluvte se. Pokud auto někde rozebrali a rozprodaly nebo hodily do šmelcu to už je jedno. Stejně ohroženi nejsou a i kdyby to auto ještě měli tak se najde a pak se likvidačka dělá standartně.. A pokud ho nenajdou což je pravděpodobné tak je prostě vozidlo nezvěstné-na registru zůstane, ale po třech měsích na to odpadne povinnost jako povinné ručení. Kamošovy ukradli octavii a za tři měsíce to uzavřely-vyřadit to nleze protože co kdyby se náhodou ta jeho octavie nebo i ten Váš nejspíš nějaký vrak našel-proto to pak musí být furt v registru.. Ale pojistka odpadá a to je hlavní...
A předem vás ujišťuji a cítím s Vámi-svědomí bych si tím netrápil jelikož Vám to vědomě na Vaše doporučení ukradli akorád jste o tom nevěděl. To že jste to nevěděl to je v pořádku-zákon říká neznalost neomlouvá, ale tento zákon se nevztahuje na selský rozum každého znás. A jak říkám pokud chcete mít ´´čisté´´ svědomí tak to dotyčným oznamte pro případ že maj ještě nějaké identifikační prvky. Ale na druhou stranu pokud by ten vrak ještě měly tak Vám ho musí buď vydat nebo je rovnou udejte a je po problému.
více taky na: novinky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.