Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montaz LPG Doporuceni MEK

Od: rapid® odpovědí: 4 změna:
Dobry den po dlouhyh debatach a radach od zdejsich uzivatelu jsem se rozhodl do me Feldy namontovat LPG s toroidni nadrzi a rad by jsem vedel v okoli Melnika kde by jste mi doporucily montaz popripade i cely Stredocesky kraj.. A da se namontovat plnici hrdlo podstejny otvor kde je hrdlo benzinu? Nebo to musi byt jen v narazniku? Dekuji moc za rady..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

nevím jak středočeský kraj-ale z vlastních násobných zkušeností mohu doporučit fa.T-centrum v Robousích u Jičína-velice solidní a nejsou nenažraní...A hrdlo se vedle bandy vejde(když se chce)-měl jsem to u každé kárky na LPG-nesnáším ty díry v náraznících apod.

doplněno 03.09.12 00:34:

Napadlo mne -pokud znáš J.Deršáka(dělá už od komančů Mitsubishi) v Mlčechvostech(mezi D8 a Mělníkem),zkus ze zeptat jeho-jistě už bude mít za těch x let vyselektovaný "zrno od plev",i co se LPG servisů tam u vás týče...

olaf71*
hodnocení

0x

jen pro zajímavost. já prošel za poslední dva roky 4 lpg servisy a z toho byl pro mě jako pro zákazníka dobrej jen jeden. (v Praze na Harfě). je údajně dražší, ale pro za jedna.

okaxoju
hodnocení

0x

Přímo tam ti nikoho nedoporučím, ale jen vybírej podle násldujícího.

1) Vybírej firmu, která je na trhu řadu roků. Felicie byla nejčastěji předělávané auto, takže se to už musel chtě nechtě naučit i lempl*smich*

2) Ideálně nějaký soukromník, který si je sám technikem. Přisávaný systém u felicie není moc náročný na nastavení přes NB, takže to +- zvládnou i starší ročníky. I když já si to musel donastavit sám.

hodnocení

dobře takže já si optelefonuji mlčochvosty a ten jičín a uvidím ;) kam zajedu děkuii za infomaci :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]