Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám Felicii 1,3 BMM a teďka mám celkem laďák. V místě, kde se spojují svody s středním dílem výfuku je netěsnost a auto řve jak závoďák. Zvuk je to pěkný, ale zajímalo by mě, jestli tento rpoblém zvyšuje spoteřbu? Děkuji
Když pominu takové tuningové kraviny, tak netěsnosti dobře utěsňuje Bosal cementová pasta...
doplněno 02.09.12 15:42:V místě středního dílu a svodů patří těsnění
To není ani jako díra, síš jen to, že je nejspíš vydrolený ten těsnící kroužek
Ještě se chci zeptat. Mám navařený rezonátor místo katalyzátoru, bohužel jeho vliv utlumuje tlumič uprostřed :/ Lze tlumič nějak vykuchat?
Samozřejmě že zvyšuje. To je hodně stará praxe. Celý systém plnění motoru prostě počítá s určitým protitlakem v sání. U turba to ovšem neplatí..
Kuchat, vykuchat,nevyku chat?Na toto téma už tady nedávno byla diskuze já jsem proti vykuchání je lepší skočit na vrakáč a koupit než kuchat je to rychlejší a méně pracné
itan-jen tak k tématu kuchání nekuchání-a co FAPy a DPFka,neboli filtry pevných částic...na vrakáčích nejsou,nové stojí rance(a že jsme v čechách na "příznivé" ceny už zvyklí) a čistit to pořádně nejde,reset taky moc nezabírá-pak ty rádoby ekologický mrchy prostě musejí jít do pr...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.