Nejste přihlášen/a.
Prosím, máte někdo doma Mustanga? Jakou barvu máte uvedenou v techničáku? Podle čeho se barva u Mustanga určuje?
Děkuji, tohle je přesně to, co jsem potřebovala vědět. Nechtěla jsem se rozepisovat ve stylu "co když je rám takový a blatníky makové", protože jsem nechtěla pokládat otázku návodně. Ještě jednou díky.
Mustang- a já žil v domnění,že jde ot tohoto fešáka google.cz/... On se z toho vyklubal Mustang Jawa 23
To víš, já cvaknu na auto-moto, vidím Mustang a co myslíš, že by mě tak mohlo rovnou napadnout. Podrubriku motorky už jsem dál nesledoval.
Apropo první Mustagové, tedy Jawy 23 byly celé šedé i s nádrřží a kastlíkem. Na nádrži byl jen takový černý rámeček. Měl i jiný přední blatník než ty novější barevé, něco jako Jawa 90 "crosska" držáky blatníku měl černé. Pokud tady ještě paměť slouží, už je to hóóódně roků, co jsem toho "divokého oře honil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.