Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit barvu na auto?V ČR se neprodává

Od: martinxx1 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den potřebuji koupit barvu Azul Cantabrico S5U nebo Cantabrico Blue Metallic S5U

spraydosen-shop.de/...

v ČR se snad nedá koupit:(nebo popřípadě,kde mi to namíchají a pošlou na dobírku?a nebo nevíte o něčem v Lounech?

předem díky za rady

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Tak si kupte správnou barvu od Motipu :)

martinxx1
hodnocení

ale to pak netrefím odstín ne?nebo má motip na plechovkách kody?

Já teda nevím,ale (nwn jak v Lounech) u nás dokáží přesný odstín namíchat! Minule na piškotu jsem myslel že je to origo barva,tak mu dám kód a vzorek barvy,on porovnával a pak byl jeho ortel-je to barva s označením BMW a nějaké číslo,ten kód vůbec neseděl nebo jsou to byly totožné odstíny!Prostě donesu kód barvy a vzorek a on namíchá a dá do spreje i s "ventilkem dle potřeby nebo namíchý do plechovky dle požadavku!

Zeptej se a uvidíš zda-li tam máte a dělají a hlabně toto UMÍ!

ar*
hodnocení

0x

Podle netu, autolaky míchají v KŘIŠŤÁL JIŘÍ-KMK AUTOSERVIS f.o. a je máte to přímo v Lounech.

kmklouny.cz/... Další Fy. ve vašem okolí najdete třeba tady zivefirmy.cz/...

To je barva na Seata že? Pokud by jste nikde nepochodil, nebyl by takový problém abych vám barvu poslal , ale určtě až po svátcích. Nejprve zkuste to KMK, když tak se ozvěte vnitřní poštou.

martinxx1
hodnocení

ok to by jste byl hodný,ano je to ze seata zeptám se u nás.

Poslal by jste mi dištak váš mail?že bych vám dištak napsal díky

Jo a ten kod mám ale nemám vzorek to vadí?nebo to namíchají jen podle kodu?díky

mases*

Dobrý den před časem jsem psal dotaz ohledně barvy na auto poradte.cz/...,ale u nás ji není nikdo schopný namíchat tak se chci zeptat jestli by jste byl tak hodný a nechal mi jí namíchat u vás?A že by jste mi jí poslal poštou

Psal jste že by to nebyl takový problém

Předem děkuji za odpověď

nu*
hodnocení

0x

když půjdeš do tesca nebo do Obi, je jasné že tam tuto byrvu nekoupíš...musíš do autolaků

olaf71*
hodnocení

0x

zajdi do míchárny barev a řekni že máš Seata a chceš barvu S5U, což je kód barvy a namíchj Ti jí kolik budeš chtít. možná Ti dají na výběr i pododstíny (vyšisované odstíny). nezapomeň na orig.lak přímo od nich na zalakování.

koukni na tohle: farlaz.sk/...

martinxx1
hodnocení

Jo na to jsem taky koukal ale asi prvně zkusim míchárnu u nás ve městě a až pak dištak eshop;)

každá lakovna kde míchají,lepší je víčko z nádrže ,nebo zrcátko,barva degraduje časem,pokud dobře koukám je to báse,tak že ještě lak,jinak je kvalitnější nástřik pistole barva lak s tužidlem ,je to odolnější

martinxx1
hodnocení

no chci to jen na drobré opravy laku,s tím že to tam bude trochu vidět počítám,je to už přece jenom auto staré 15 let:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]