Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod dokladů k OA

Od: hrany3* odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Renovuji auto, které jsem měl původně v úmyslu postavit na véčka. Vzhledem k chystaným změnám u veteránů , ke kterým zřejmě dojde, než auto dodělám, jsem začel shádět raději doklady. Potřebuji poradit jak provést jejich převod z prodávajícího na mě , pokud jsou v depozitu a je propadlá STK . Má s tím někdo zkušenost. Navíc mám nezletilého rodinného příslušníka,který je držitelem průkazu ZTP. Lze toho využít , abych se vyhnul ekologické dani? Díky za radu.

doplněno 03.09.12 08:07:

Prodávající doklady je má na sebe odhlášené v depozitu vpolopřevodu.

Převod dokladů k OA

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Nepíšete ,jestli prodávající vůz na vás už odhlásil .

1. Pokud ano - napíšete plnou moc na ZTP nezletilého k veškerým ukonům potřebných k převodu vozu na jeho osobu , on vůz na sebe zaregistruje a hned ten den ho on odhlásí na vás (jste zbaven ECO výpalného ) Vše uděláte naráz - úřednice jsou na to zvyklé .

2.Pokud ne - vůz odhlásíte na ZTP nezletilého , ten si ho přihlásí na sebe a hned ten den odhlásí na vás - viz výše.

Vlastnit vůz může i kojenec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]