Nejste přihlášen/a.
Dobrý den při jizdě autem se hrozně mlží okna i když pustím ofuk tak žádná změna a jak okno otírám tak to jde špatně dolů.Při jízdě nejde vůbec vidět,mlší se to asi po 10 min jízdy .Prosím o rady...díky...AUTO: citroen xantia 1.8i 1995
Mě to na xantii dělal děravý(netěsný) radiátor topení.
Jinak ,zde druhá otázka na xantii.Proto doporučím tyto stránky tam najdete vše! xantiaclub.cz/...
Pokud jste šikovný tak to zvládnete i bez servisu.Na stránkách co jsem poslal je postup i s fotkami.Tak než se rozhodnete koukněte na to.Myslím,že přistoupíte k servisu nebo nasypat do systému prášek na utěsnění netěsnot.Tedy jestk¨li to není díra jak hrom.Mě to naštěstí pomohlo a drží to již 4 rokem.Modlim se aby to ještě nějakou dobu drželo.Vůbec se mi do toho nechce.Aby jste to nemusel hledat zde máte odkaz- xantiaclub.cz/...
Teče vám radiator topeníTaky mě začaly mlžit okna,Zajímavé je,že jen když byla zima pod asi 10 stupňů.Přes léto vůbec nemlžily..Zbývá jedině vyměnit radiator nebo jsou různé přípravky,co se nalijou do chladiče.Ale není to nic moc.Lepší je vyměnit radiator.Upřímnou soustrast,je to děsná práce.Lepší dát někomu,at to udělá.
Ono je to patrně všechno správné zboží, ale někdo se vyřádil v názvosloví. Správnější je výměník tepla. Nechápu, proč nenapsat prostě jen topení a bylo by jasno.
doplněno 02.11.14 20:29:Než začnete opravovat, zkuste se podívat pod koberce, jestli je tam vlhko a jestli jde opravdu o chladící směs nebo jen zateklou nebo na obuvi nanesenou vodu. Zkontrolujte, zdali neubývá chladící kapalina v expanzce. Zkuste odstavené vozidlo větrat nebo pokud to není možhné, použijte nějaký lapač vlhkosti pro domácnost.. Pokud máte klimatizaci, pomůže vám s odmlžením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.