Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat,jestli může město odtáhnout auto z veřejného parkoviště.Určitě se tam neprováděl úklid.Nechtějí ho vydat a požadují kupní smlouvu.Klíčky od vozu jim nestačí.To jsem čekala na tu paní,která dala příkaz až se vrátí z dovolené.Prý nemají náhradu .Mohou mě oni vůbec kontrolovat,mají na to právo.Nedali žádný doporučený dopis,auto mi našla policie.Mohou takto vůbec postupovat.Děkuji za odpověď.Jarka
nechápu dotaz, nejsme jasnovidci, nemáte zájem ani snahu uvést sem dalšíé detaily, vysvětlení proto požadujte od toho kdo odtah nařídil, na to máte právo...veřejné parkoviště je majetkem města a pravidla pro využití majetku města musí být pro všechny stejné...
málo informací. mělo auto RZ? máte ORV ("malý techničák)"? kdo nařídil odtah a proč?
doplněno 29.08.12 15:30:ehmmmm. co je to "veřejné parkoviště"?
doplněno 29.08.12 16:02:paní z MÚ nemá právo nařídit odtah vozidla. to může pouze policista nebo strážník. podnět paní z MÚ dát může.
důvod odtahu je na protokolu.
Dobrý den,odtah nařídila paní z měst.úřadu.A proč,to vážně nechápu.Ničemu tam nepřekáželo a bylo to veřejné parkoviště a zdarma.J
Nejak nechapu, k cemu jim ta smlouva bude. Nevim o tom, ze by odtahova sluzba ci hlidac verejneho parkoviste meli moznost si platnost kupni smlouvy overit, stejne tak nemaji pristup do registru, aby zjistil na koho je vuz registrovany.
Pozadat hlidace o kus papiru a pred nim tu smlouvu klidne napsat.
Nemají právo na kupní smlouvu, musí jim stačit to že mám klíčky od auta a doklady, páč když si půjčím auto od souseda, pojedu do Rasošek, tam mě ho odtáhnu, tak přeci nepojede soused z Horní Dolní pro auto...
Policie když vozidlo našla Vám nesdělila poro č tam je? Ptala jste se?
O jaké město se jedná?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.