Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uřad práce - Profesák

Od: rapid® odpovědí: 6 změna:

dobrý den, jsem po škole, a chtěl by jsem začít ezdit kamionem, nejelpe zatim but nejaký rozvoz piva, nápoju nebo i rohliku atd, nebo rozvod tahaču aut - nechci aby mě třeba na sklápěčce přeložily a takle ;)
ale je problem mam C+E ale nemam psychotesty a profeseák, lze dělat psychotesty dřív jak profesák? že by sem behem doby co byjsem dělal profesák si udělall psychotesty, nebo musim n apsychotesty jit až po obrdžení profesního prukazu?
a taky sem někde čegtl že by mi profesák mohli na pracáku proplatit nebo jak, nevite jak se mam kam obrádit? na Uřád Párce musim v pondělí jelikož ted sme měl poslední prázdniny a tak by jsem se chtěl zeptat co by jsem jim tam měl říct atd děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

na řidiče slušná čeština ;)

hodnocení

za chyby se omlouvám, píšu s mobilního telefonu, kde se občas překliknu atd, jinak sem myslel že řidiči nemusí mit ani žádno středni školu stačí jen základa :D a to já fakt nejsem, mam středni s výučnim listem, sice bez maturity, ale myslim že by to mohlo stačit se někam dostat :) a ak je to z praxí je nutná nebo to je podle zaměstnavatele?

barthomer*
hodnocení

0x

Co já jsem se ptal, tak profesní průkaz proplácí úřad práce pouze v ten moment, kdy budoucí zaměstnavatel se zaručí, že u něj nastoupíte do zaměstnání a budete u něho zaměstnán nějakou dobu... Teď nevím... 1 rok?

itan71*
hodnocení

0x

Po známostech to jde lépe zaměstnat i bez praxe ale jinak smůla a tak mladý je i problém na nějakou dodávku,mám řidičák od 97 a mám problém na dodávku.

p11*
hodnocení

0x

profesák se dělá bez zkoušek ale pokud máš řidičá až po roce 2002 tak si nejdříve připrav cca 40 000 , pro jistotu si ale nejprva zařiď návštevu lékaře .

Panebože to jsou rady, kde jste to četl? Profesní průkaz JE ZAKONČEN ZKOUŠKOU!

A stojí kolem 12000 - 15000 Kč.

Psychotesty a EEG musíte mít před započetím kursu.

doplněno 29.08.12 19:47:

A na pracáku můžou profesák zaplatit jako rekvalifikaci, budou chtít příslib zaměstnání, žádná lhůta úvazku u zaměstnavatele tam není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]