Nejste přihlášen/a.
dobrý den, jsem po škole, a chtěl by jsem začít ezdit kamionem, nejelpe zatim but nejaký rozvoz piva, nápoju nebo i rohliku atd, nebo rozvod tahaču aut - nechci aby mě třeba na sklápěčce přeložily a takle
ale je problem mam C+E ale nemam psychotesty a profeseák, lze dělat psychotesty dřív jak profesák? že by sem behem doby co byjsem dělal profesák si udělall psychotesty, nebo musim n apsychotesty jit až po obrdžení profesního prukazu?
a taky sem někde čegtl že by mi profesák mohli na pracáku proplatit nebo jak, nevite jak se mam kam obrádit? na Uřád Párce musim v pondělí jelikož ted sme měl poslední prázdniny a tak by jsem se chtěl zeptat co by jsem jim tam měl říct atd děkuji
za chyby se omlouvám, píšu s mobilního telefonu, kde se občas překliknu atd, jinak sem myslel že řidiči nemusí mit ani žádno středni školu stačí jen základa :D a to já fakt nejsem, mam středni s výučnim listem, sice bez maturity, ale myslim že by to mohlo stačit se někam dostat a ak je to z praxí je nutná nebo to je podle zaměstnavatele?
profesák se dělá bez zkoušek ale pokud máš řidičá až po roce 2002 tak si nejdříve připrav cca 40 000 , pro jistotu si ale nejprva zařiď návštevu lékaře .
Panebože to jsou rady, kde jste to četl? Profesní průkaz JE ZAKONČEN ZKOUŠKOU!
A stojí kolem 12000 - 15000 Kč.
Psychotesty a EEG musíte mít před započetím kursu.
doplněno 29.08.12 19:47:A na pracáku můžou profesák zaplatit jako rekvalifikaci, budou chtít příslib zaměstnání, žádná lhůta úvazku u zaměstnavatele tam není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.