Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Fábii první generace (1.2 HTP - nepodstatné), rok výroby 2003. Před pár dny jsem zjistil, že mi v zadním levém kole uniká brzdová kapalina. Když jsem dobržďoval tak se to tam slepovalo a dřelo, takže jsem to musel zkontrolovat a přišel jsem na toto.
Uniká to z jedné strany prasátka a v bubnu to dělá pěkný bordel. Proto se to pak následně lepí k sobě.
Závada mi je vcelku jasná a i její odstranění, ale potřebuji nějaký podrobný návod na výměnu prasátka (takže prakticky rozdělání celé brzdy).
Hodila by se mi i rada na odvzdušnění.
Hledal jsem na netu a nic moc jsem nenašel. Pokud někdo víte o nějakých stránkách s postupem (výtečná by byla i fotodokumentace) prosím pošlete mi odkaz. Nebo jestli máte s tímto problémem vlastní zkušenost, prosím napište jak jste řešili.
Výměna není asi nic moc těžkého, ale nikdy jsem se v tom nehrabal a přece jsou to brzdy a na nich docela záleží.
Napadlo mě s tím jet i do servisu, ale nevím kolik by to stálo (nové prasátko je laciné), ale práce asi dost drahá. Kdyby jste veděli kolik by stála oprava, můžete taky napsat.
Děkuji všem co mi pomůžou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.