Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jen 10 dnů na přepis?

Od: ludmilamila odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

koupil jsem auto a min majitel ho již odhlásil, ovšem nejsem si jist zda seženu velký techničák v dané lhůtě což je 10 dní,

mužu s tím něco dělat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

žádná daná lhůta neexistuje

itan71*
hodnocení

0x

Jak odhlásil na koho,naco sehnat TP a žádná lhůta není, to platí pro nové auta.Já jsem auto přihlásil až za víc jak půl roku a nic se nedělo

erikch*

změnou(dle legislativy) je ono odhlášení-tzn.že prodejce dostál liteře zákona a od okamžiku fyzické změny stavu(prodej)provedl odhlášení ve lhůtě...,dokončení (tzn.dohlášení na vás-jako kupující) už žádná lhůta neexistuje...

prochy35*

tady je to ale napsané jinak, tek kde je pravda? hyperbola.cz/...

laybor*

prochy 35 - to je špatný odkaz - nemůžete věřit všemu co je kde napsané ,- u dohlášení není zatím uzakoněna časová doba do kdy.

prochy35*

No tak to děkuju, opravdu. Koukám že člověk nesmí věřit všemu co prezentují media. Sice to nebyl můj dotaz ale zajímalo mě to taky, takže ještě jednou díkes

hodnocení

0x

Ludmilo, opravdu nemáte jen velký techničák?

Vše ostatní k řízení máte?

buss
hodnocení

0x

Vizte zákon 56/2001, pokud se někomu nezdá 10 dní, měl by si přečíst důvodovou zprávu k zákonu, Nedodržuje se to a nepostihuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]