Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej auta - odvezl papíry, nekomunikuje

Od: pepav odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prodal jsem auto a kupujícímu jsem rovnou předal i malý a velký TP. Až zpětně jsem zjistil, že jsem si měl velký TP nechat a auto dát na registru do "polopřevodu". Kupující se mnou vůbec nekomunikuje a na registru mi řekli, že k odhlášení/převedení vozidla pouze kupní smlouva nestačí. Nevíte co mám teď dělat? Děkuji za opověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janosikvcechach
hodnocení

0x

Zdravim ,

vyžádejte si duplikát z důvodu ztráty a odhlašte to na kupujícího .

laybor*
hodnocení

0x

Příště se ptejte než prodáte,

k dotazu - jste krytý kupní smlouvou - registr nerozhoduje o majetkoprávních vztazích,

(takže když nový majitel udělá přestupek tak vždy k vysvětllení budete předvolán vy - donesete kupní smlouvu a jste z toho venku.)

samozřejmě se pokoušejte dohledat toho nového maj.

Popř . nahlásit ztrátu obou techničáků , udělají nové a hned to odhlásit na nového majitele.

hodnocení

0x

pepav, 100Kč poplatek, 10 minut na úřadě, stačí doma vyplnit formuláře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]