Dobrý den, vše fungovalo v pořádku, po týdnu kdy jsem měl auto v garáži jsem k němu přišel a chtěl ho odemknout přes dálkové ovládání. Auto se neodemklo, tak jsem ho odemkl klíčem ale alarm se nevypl a auto začalo houkat po otevření dveří. Ovladač normálně bliká. Vyměnil jsem v ovladači pro jistotu baterie a pořád auto nereaguje na ovladač. Dal jsem baterie i do druhého záložního ovladače a auto stále nereaguje. Auto: Ford Mondeo MK2 Autoalarm: Clifford _ dodělávaný Chvilku poté se mi podařilo nějak vypnout alarm, že kontrolka CLIFFORD vedle volantu už nebliká. Teď se dá normálně lézt do auta bez spuštění autoalarmu ale auto nejde nastartovat. Kontrolky svítí jak mají ale auto ani nezačne točit. Rádio se taky nespustí a elektrické okna nejsou stahovat. Můžete mi nějak pomoci? Nemám k autoalarmu žádný manuál. Nevím jestli je tam nějaké programování ovladače nebo tak něco. Děkuji za odpověď. S pozdravem, Patrik Polívka doplněno 27.08.12 19:41:
Stalo se mi, kdysi, něco podobného - na vině byla vybitá baterie - alarm má (tedy aspoň ten můj ano) vlastní. Odpovídají i příznaky - startér nežblebtne, okna nejdou spouštět, rádio nehraje... Odemknout klíčem šly pouze dvěře se zámkem (zadní ne).
Zkuste vyměnit baterii (třeba si od souseda půjčit) a nebo ji dobít na nabíječce (pokud ´nechcípla´)...
auto týden stálo v garáži pod alarmem - no jo baterka je vymlácená běžný jev zvláště u baterií staršího data tejden to prostě nevydržej natlouci baterii a bude vše ok
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.