Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
V listopadu roku 2011 jsem uzavřel povinné ručení u Generali a zaplatil jsem 3700kč (na rok). Dnes mi přišel dopis, že se blíží další pojistné období a proto mě informují o nové výši pojistného, které činí necelých 5000kč. CHci se zeptat, jestli je normální navýšení o cca 1300kč? Máte s tim někdo zkušenost? Nebude lepší uzavřít pojistku u jiné pojištovny? Díky
napište jim, že s výší částky pro novou pojistku nesouhlasíte a vypovídáte smlouvu, a na pište mail sem, ať vám spočítaj pojistku na vaše auto (snad to někdo nebude brát jako reklamu ) http://www.pmbs.cz/
já jsem měl něco podobného u ČPP. zašel jsem tam, že chci předělat smlouvu, jelikož bych jako nový zákazník měl pojistku ještě nižší než tu původní, nebo že chci ukončit smlouvu. a najednou jsem měl pojistku o tisícovku menší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.