Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která pojišťovna mě neudá ČKP

Od: martinmk odpovědí: 6 změna:

Je nějaká pojišťovna, která mě "neudá" CKP, když si u ní sjednám povinné ručení?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Váš dotaz je poněkud hodně nesmyslný.

martinmk2
hodnocení

Omlouvám se, tak jinak. Je nějaká pojišťovna, která po mém sjednání povinného ručení nepředá mé osobní údaje ĆKP aby mě mohli opět neoprávněně buzerovat? Děkuji

buss
hodnocení

0x

Ba naopak. Ta nějaká bude rááda, že se u ní pojistíte!

Bude ráda,ale tím že si sjednáte PR tak samo CKP (kd nebylo sjednáno) se dříve či pizději ohlásí se svým nárokem!

hodnocení

0x

Martine, každá pojištovna bude ráda, když k ní přijdete. každá pojištovna musí oznámit čkp vznik a ukončení pojištění!

Takže určitě předá osobní údaje a proč by vás měla buzerovat čkp?

nu*
hodnocení

0x

pojišťovny předávají ze zákona všechny údaje o pojistných smlouvých do jednoho informačního systému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]