Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím lepit tvrdé plasty na motorce

Od: jyri* odpovědí: 4 změna:

zdar lidi dneska sem prohlížel motocykl a zjistil sem že mám trošku prásklí blatník tak sem se chtěl zeptat zda by to šlo tavnou pistolí a nebo radši použít radši dvousložkové lepidlo chci si přes zimu motocykl udelat tak se ptám

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tavná pistole to neudrží já do plastů přes prasklinu zatavuju pistolovou pájkou menší ůčka která si vyrobím s 1ky měděnýho dráti či slabých hřebíčků pak to můžeš ještě pokrejt tím lepidlem *cteni*

moto*

Loctite vyrábí lepidlo kterým to jde, na styčné plochy se musí ale předem použít změkčovadlo které je naleptá plochy a následně se přilepí lepidlem. Drží to výborně a spoje nejsou skoro vidět. Svého času jsem používal na japonce, z hlavy ale neznám kody.

Info ale lze získat u techniků zde: loctite.cz/...

kodo

Já ty kódy znám je to

tento teroson - proprumysl.cz/...

a tento primer - proprumysl.cz/...

jako bacha, musí být použité současně. Vyzkoušeno, funguje,

weka*
hodnocení

0x

sekundovým lepidlem od firmy wurth...lepí vše a plasty obvzlášť...lepší sekundové lepidlo jsem na trhu ještě nenašel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]