Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rok vyroby autobaterie

Od: thomassamot odpovědí: 6 změna:

jak zjistim rok vyroby autobaterie varta silver dynamic.za odpoved predem dik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tr
hodnocení

0x

Zdravím, máte tam barevný puntík? Pokud ano, tak zde jsou označení (v pdf) : battery-import.cz/... Jinak na každém plast dílu je takový ciferník, u baterie ze spod.

petr130rs*

Ano, dá se to také zjistit z plastové dílu. Na každém plastovém dílu je, jak zmínil kolega, ciferník s datem výroby, kde se dále uvádí použitý polymer. Sice v tom bude zřejmě rozdíl maximálně pár měsíců, ale toto označení na plastech značí vystříknutí daného polymeru do plastového dílu, tedy výrobu polotovaru.

itan71*
hodnocení

0x

chybí přesný datum výroby (Varta uvádí pouze čtvrtletí)Každý výrobce si označení udává sám ale je pár pravidel, kterými se výrobci autobaterií řídí.*bum*d.d. Jak poznám ze štítku, kdy byla baterie vyrobena.Děkuji, Pavel
Dobrý den, reaguji na váš dotaz ohledně roku výroby vaší autobaterie První tři znaky jsou série a další číslo je rok výroby a další je měsíc Další čísla už jsou jen série Přeji hezký den*hej*

Varta Silver dynamic 12V 74Ah 750A, 574 402 075
100%

Pro:

Světoznámý výrobce, osvědčená kvalita, nejnovější výrobní technologie, skvělé zpracování, super design.

Protože mám auto, které vyžaduje přesně tento typ autobaterie. Má hodně bohatou výbavu a tudíž vyžaduje tento typ baterie. A jinou kvalitní baterii s podobnými parametry a za takovouto cenu jsem nenašel.

Proti:

Absolutně nic se nedá vytknout!

Varta Silver dynamic je prostě VARTA! Každému vřele doporučuji, ale pozor vyhledejte si na Heureka.cz tu nejlepší cenu, protože ač se tomu nechce věřit jsou i tací prodejci, kteří ji nabízejí i za dvojnásobek ceny to jest i přes 4 000,-Kč-hrůza! Baterie funguje podle očekávání, ba i nad očekávání dobře, nejlépe je to znát na častých startech, kdy si starter s motorem opravdu pohrává. Světoznámý výrobce, osvědčená kvalita, nejnovější výrobní technologie, skvělé zpracování, super design, to vše hovoří pro její výběr. Můj výběr padl na tuto baterii proto, protože mám auto, které vyžaduje přesně tento typ autobaterie. Má hodně bohatou výbavu a tudíž vyžaduje tento typ baterie. A jinou kvalitní baterii s podobnými parametry a za takovouto cenu jsem nenašel.
apron*

Dobrý den, mám autobaterii Varta s kódem 555 059 042. Jak lze tedy zjistit rok výroby z tohoto kódu. Děkuji

miroslavjirkal
hodnocení

0x

Chci si zakoupit autobaterii Varta Silver Dynamic 52 AH. Kde zjistím na baterii rok,měsíc,den výroby?

Děkuji.

jankozak
hodnocení

0x

jak zjistim rok výroby u autobaterie tovela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma datum výroby autobaterie

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]