Nejste přihlášen/a.
Dobry den,dostal jsem nabidku na auto za 15000kc VW Golf III ma nove kotouce a desticky a zimni pneu na plechacich nova technicka a eko zaplacene.Takovychto nabidek mam vice a auta treba za 20000kc s vymenenymy dily a se zimnakama na plechacich k tomu vzdy jen s lehkou korozi podle stari auta a s max 170000tkm shanim auto do 25000kc co myslite mam takove auto vzit?Alespon bych v servisu menil jen rozvody a filtry s olejem
diky za rady
Záleží co od auta očekáváš obzvlášť v této ceně.Výbava není vše co auto má.Ideální je koupit s dobrým motorem se slušnou kastli a ještě lepší s jasným původem ,serviskou atd.Kotouče,destičky není na Golfa tak vysoká cena za výměnu a kola jak se říká KOLA DĚLAJÍ AUTO
doplněno 25.08.12 16:27:Vectru kufr bych taky nechtěl pokud to je podobné i vzhledově(až na tu značku) tak bych to i bral ale jak jsem již psal pozor na motor atd.ikdyž je to stará kára pořádně se dívej při koupi i na spodek,nahoře v poho dole katastrofa a znám nejednoho co tak kupoval povrchově naleštěné a dole děravé.(naposledy to byl kámoš koupil auto a za 14dní přijel že chce vyvařit díru jak talířek od hrnku)
jo ale ty kola jsou se zimakama a auto jiz stoji na letnich takze nemusim kupovat ani zimaky
mam na mysly treba tohle ale vectru si kupovat nebudu je to jen priklad auto.bazos.cz/...
Ted zpet na zem. G3 s dobrym motorem, se serviskou, s jasnym puvodem a slusnou kastli do 25? Vzdyt to auto se nevyrabi uz 13 let. Hnije to skoro stejne jak felicie, motor uz taky bude mit neco za sebou a resit u takovehoto auta puvod a servisku? Staci, ze nebude patrit leasingovce, nebo nebude kradene...
Pro tazatele: pokud neni moc shnily, ma to zaplacenou ekodan a technickou, tak bych do toho za 15tis klidne sel. Otazka je, co je tam za motor, ja bych hledal 1.6 (predpokladam, ze nafta to za tyto penize nebude)...
Zřejmě to bude tvoje první auto. Nevím udělal jsem tu stejnou chybu před dvouma rokama. Koupil jsem si Golfa 3 r.v 96 .. 1.8 66 kw a jen jsem do toho střilel penize. Prodal jsem ho a ted po dvou letech kupuju už lepší. Podle mě kupovat auto 16-17 let stare se nevyplati. Pokud to nemáš jen na rozjezd na par mesicu nez se naucíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.