Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení vozidla - z auta traktor

Od: swat* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jsetli stačí napsat že z auta dělám zahradí traktůrek při odhlášení vozidla z evid.motor.vozidel ale

nestavět jen necht části než to odhlásí a zbytek kastle že jsem dal do zběrny a mýt od toho papír.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nespecifikovat dopodrobna.

Udělal jsem z toho jiný výrobek. Třeba

vectrak*

tak dnes mi na magistrátě v Chomutově řekli, že nejde napsat, jen že zanikl účel použití, je nutné to doložit, třeba nafotit apod.

a tak zkuste aby doložili svoje tvrzení. Existuje zákon 383/2008 a pak ještě metodický postup.
Metodický pokyn 9/2008-150-METO
k aplikaci novely zákona č. 185/2001 Sb. o odpadech
V Praze, dne 23.12.2008
Ing. Josef Pokorný v.r.
ředitel odboru provozu silničních vozidel...
swat*
hodnocení

pokud se už tak stalo dá se tvrdit že se to muselo předělat znovu a že se musí dělat opravy ale konstrukce celá znovu pokud by byl funkční motor což se dá zdělit že už není třeba nebo sehnat jiné foto z netu a tvrdit že je to ono a pak že to už přestalo fungovat tak odvezeno na skládku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]