Nejste přihlášen/a.
zdravim, vyměnil jsem kastli u své felicie za náhradní bez výr. čísla a teď by mě zajímalo, jak mám postupovat vůči městskému úřadu, aby při technické nebyl problém. díky za rady
Budete muset doložit původ vozidla,bez toho nikdo nic nepřepíše,budete muset zajed za někým kdo má na vyražení licenci,(na dopravce většinou mají letáky nebo dokonce vizitky stačí se zeptat) až budete mít vyražené čísla(dostanete od něj doklad) tak se všemi doklady na STK,po STK na dopravku přepsat do TP. Zaráží mě VIN že tam není, je vyříznuté nebo co s tím je?
doplněno 25.08.12 15:14:Je lepší převařit celý hrnec tlumiče a popřípadně přestříkat větší kus třeba až k světlu, nebude to tak nápadné.(a slušně udělané,ne zpatlané) Pokud to má jinou barvu než v TP nezávidím,(pokud to má stejnou barvu je to dobré) na další STK pokud teď má.Jestli to má STK a stejnou barvu není třeba jezdit na dopravku a na STK.Jestli je barva jiná zajeď na STK řekni že chceš napsat změnu barvy a potom na dopravku na přepis barvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.