Nejste přihlášen/a.
napadají mě honda transalp 650, aprilia pegaso 650, kawasaki kle 500, suzuki freewind, ale všechno to je trošku v jiných cenových relacích radím přispořit a koupit něco z tohoto výběru
pokud bude terénu minimum, pak bych se asi na cestovní enduro při daných financích nezaměřoval.
měl jsem transalp 600 a výborná motorka, troufám si říct i pro začátečníka, hodně chyb odpustí, dobře tahá odspodu, pohodlná pro spolujezdce. jenže tyhle silnější cendura jsou poněkud za jiný peníze a když za levno, může se z toho nakrásně stát pastička na peníze, kor v případě 20 let starých motorek. tam už je to často nejen o přístupu původních majitelů, ale o stárnutí dílů (já měl rok 98 a přesto tam po 10ti letech prasknul držák paraboly - nová za 3,5k, odešel regulátor - nový za 3,5k )
jistou alternativou by mohla být i jawa 350, finančně dostupná, vcelku spolehlivá, ale zase výkonem neoslní, kor ve dvou.
co nějakýho naháče typu kawasaki gpz 500? kolega v práci ho pár let zpět kupoval za 30k a spokojenost.
v současným provozu vřele doporučuju mít i nějakou rezervu na slušnější hadry. v případě starý motorky bude ta rezerva potřeba asi i na motorku samotnou :D
doplněno 24.08.12 13:30: ještě doplním, někdy v roce 2005/06 jsem si slavnostně koupil starou vránu suzuki dr 750 big z roku 89- ta motorka víc stála, než jezdila, neustále nějaký poruchy, takže zpětně jsem i rád, že mi ji po pár měsících ukradli starou vránu už nikdy více, kor cestovní enduro, kdy vím prd, kdo tomu kde dával a jestli z toho nedělal krosku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.