Nejste přihlášen/a.
Zdravím, no jestli je to uchlastaný tak, že se sotva otočí válce a svíčku se koukou v benzínu, tak roztlačení nejspíše nepomůže. Radím odpojit aku a pak odšroubovat svíčky a nechat válce vyschnout(odpořit benzín a pak to dát zpět a startovat tak, jak se škodovka startuje. Ještě koukněte na vzduchový filtr, kdyžtak ho vyklepte a dejte zpět, tak by to mělo být ok.
Ale jak radí kolega nede mnou, jestli to není uchlastané moc, tak to skuste roztlačit či roztáhnout.
Zkusil bych vyndat a vysusit svicky, motor bez svicek s plnym plynem starterem protocit, aby se vyvetraly valce.
Pak nandat svicky, pomalu seslapnout plyn naplno a startovat s plnym plynem.
U tisicovky to byla obcas jedina "lecba"...
Jehlový ventil a plovák na karbu fungují? Mě se jen někdy nedokázal zavřít a palivo šlo nahoru, že klesali otáčky až k nule, ale motor se mi dost dlouho udržel. Stačilo vytočit plyn na 5-6t ot/min a bylo to pak zas OK. Pak jsem ho vyčistil acetonem a štětečkem (karbec LEKR) a už to nedělá...
Ale neznám EDSR/SEDR, mám LEKR a tam je jinak řešený sytič a pár věcí. Sytič se ti náhodně nezapíná?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.