Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Policejní octávie - jaký mají motor?

Od: otazka* odpovědí: 13 změna:

Teď mě to jentak napadlo, nevíte jaký motory (objem, výkon) mají klasický policejní octávie?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr981*
hodnocení

0x
Pod kapotou nových policejních Octavií jsou motory 1,6 MPI (75 kW) nebo 1,8 TSI (118 kW), záleží jestli jde o combi nebo sedna atd. :)

hodnocení

0x

Známý je polda a tvrdí, že to má 1.8T

erikch*

viděl jsem i 2.0...,každopádně mají benzíny-otázka pro příznivce TDíček,pročpak asi...?!? Odpovím si sám-že by vyšší spolehlivost nejen v zimě...;)

Nejen Octávky, ale i Transportery 4x4 mají benzínové motory. Zřejmě chlapci pochopili, že díky kvalitě místní nafty vylepšené díky ekoteroristům o řepku, by poldíci nemuseli leckdy ani nastartovat.

solenza*

Ono toho je víc, kdy se používají benzínové motory ve státní správě. Ani se někdy nestačím divit, co všechno se dá koupit s benzínovým motorem.

erikch*

no ono to nebude "jen" kvalitou nafty u nás...

ben*

1,6 mpi,1,8 tsi, 2,0i, transportéry 1,9 tdi

stirecek*
U nás už jezdí na kole, takže bych nehledal rozdíl v palivu, ale v penězích :)

ar*
hodnocení

0x

Krom 1,4 se používaji snad všechny motorizace. Že se používají převážně benziňáky, má své odpodstatnění a to ne jen u polcie ČR. Nemá to nic společného se spolehlivostí TDI ani kvalitou nafty. I policajti vědí, že rychlý výjezd se studený dieslovým motorem dost často odnese prasklá hlava. To platí ve většině zemí i když někteří "nezaujatí" si myslí že taková Francie má jen dieselové "rendly" *klik*

hodnocení

0x

co vím tak se michaly ruzně octávie cobik a sedan s dvěma motory, byl to 1.8 TSI 118 KW nikoliv 1.8T jak někdo tady napsal a druhý motor byl tady vylučovací Ropák a to byl 2.0 TDI 103 kw, to ste nikdo nestal vedle policejni oktavije nebo transporteru? :O já tedy jo, a ten zvuj nafty nelzeřeslechnout i když je to lepší než třeba u 1.4 FÁBIE, a v transporterech jsou taky nafty daný, a myslim že tam jsou 2,5 tdi ALE NEJSEM SI JSITÝ U TRANSPORTERU ALE OCTÁVIE jsou to tyto 2 Motory ;) to vím jistě

doplněno 24.08.12 09:05:

no bře no, no tak hascback neb jak se to píše :P mysolíšte že sm debil? a každý ví co sem tim myslel.. a navic v bazarech i taky inerujo jako sedan...

Octavia sedan neznám.

doplněno 24.08.12 11:55:

Tak opět špatně. Je to liftback.

ben*

octávie 2.0 103 kw rozhodně nejezdí u pčr...možná tak městská.. jak jsem psal 1,8 tsi a 1,6 mpi

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Jen pro zajímavost, ještě před pár lety (před vstupem do Schengenu) u nás bylo oddělení pohraniční policie a ti měli Transportéra 2,8 VR6 Syncro (benzín 4x4).
Akorát ho v podstatě "nesměli"používat, protože by jim během týdne byl schopný "vysát"celoměsíční příděl benzínu *smich*

doplněno 24.08.12 12:20:

Jo, ještě k těm Octaviím, mám pocit, že se jedná jen o 1,6MPI a 1,8 TSI auto.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]