Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezonátor - kam ho umístit?

Od: sirak odpovědí: 7 změna:

Zdravím, sehnal jsem si rezonátor na formana na vrakovišti, chtěl bych se zeptat, kam ho umístit? Je to forman bez katalyzátoru. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

3x

Tohle? Dává se před filtrbox sání, na tu volnou trubku, kterou dejchá čerstvej vzduch a přes rezonátor si ho strká do vstřikovací jednotky a tudy k motoru...

doplněno 23.08.12 20:58:

to Dabel: je tam jen k vůli zvuku (větší komfort, jak krotí turbulence při sání)

Rezonátor - kam ho umístit?
gumidek*

Sem:

doplněno 23.08.12 21:03:

Já vím jen o tomhle, ale možná budeš mít pravdu ty, až jak se ozve tazatel *placni*.

Každopádně ten zvuk tlumenýho rozzuřenýho vyysavače za to stojí *frajer*

Rezonátor - kam ho umístit? #2

hodnocení

3x

tak to sme si možná špatně rozuměli já myslel že chce nahradit neexistující katalizátor tý náhražce se též říká rezonátor :D

hodnocení

1x

no nevím sice k čemu to bude na rormanu dobrý ale dávalo se to místo katu tedy mezi prvnídíl vejfuku -to sou ty trubky od motoru a mezi druhej strředovej díl vejfuku

doplněno 23.08.12 20:50:

oprava formanovi

sirak
hodnocení

Děkuji oběma, ale pravdu má dabel :D Myslím onen rezonátor, kterým lze dát místo katalyzátoru. Zajímalo by mne ale, zda-li mohu rezonátor dát např na středový díl, nebo musí být nutně v místě katalyzátoru? Jde mi hlavně o zvuk, rezonátor policajti neuvidí a když mu ukážu sportovní vejfuk s homologací, bude mít klid :) Díky

gumidek*

No, moc možností tam není. Uprostřed podlahy skeletu je takový výklenek po celé délce, cve kterém je tlumič prvního dílu, kat a řadící soutyčí táhel. Tam někde před první tlumič nebo místo katu bych ho dal.

Na zbylých místech bude moc blízko podlahy (po delší cestě bude dost horký).

hodnocení

0x

Ty tři červený trumeptky ... fassa :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rezonátor

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]