Nejste přihlášen/a.
lidi potřebuji poradit rad by jsem si trošku zvyšil svou kočku, ale nevím jestli to jde nejak legalně aby prošla technickou udělat
nebo jestli by ste mi nekdo poradil jak to udělat děkuji moc
mě napadlo toto: cartuning.cz/...
to na předek a todle na zadek: cartuning.cz/...
Má s tim nekdo skušenosti a vypaltise to? respektive stoji za to ty 3cm na víc? já si představoval tak 5cm zvyšení
Raději si nech těžiště dole. Až vletíš rychleji do zatáčky, tak tě bude odstředivá síla hnát ke straně.
Známej takto vyletěl s feldou ze zatáčky do pole. Objížděl blbýho cyklistu, který jel 50 cm od čáry a byl před zatáčkou a šněroval to...
doplněno 23.08.12 20:53:Měl zvednutý podvozek o 5cm
doplněno 23.08.12 21:37: Kupodivu Favorit je taky o pár cm vyžší než Felda, ale on dokáže pěkně do zatáčky dřepnout (až se utrhne...)
aha no já bych to rád předelal protože často jezdím prudký kopce a tam by se to hodilo, jsou to spíš takový uhly který vycházej jen tak tak, abch nebral o spodek, nebo prudký kopce se řici nedá je to spíš jakoby v poli, na břeh travnatej najiždím atd a určitě by se to hodilo i na český silnice, nebo se milim? o tom co si napsal jsem už slišel ale ne na felde ale známej kámoše si zvednol ford focus, ale tam to bylo asi o 8 cm, a jak řikaš ty taky v zatáčce vyletěl, ale nechápu když jiný auto sou vyšší třeba subaru xv je vyšší asi o 10 cm od feldy už v serii tak jestli je jasný že zaleži na rozvoru atd ale nejak mi todle uniká v myšlení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.