Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvyšení vozu felicia combi

Od: rapid® odpovědí: 4 změna:

lidi potřebuji poradit rad by jsem si trošku zvyšil svou kočku, ale nevím jestli to jde nejak legalně aby prošla technickou udělat :)
nebo jestli by ste mi nekdo poradil jak to udělat děkuji moc :)
mě napadlo toto: cartuning.cz/...
to na předek a todle na zadek: cartuning.cz/...
Má s tim nekdo skušenosti a vypaltise to? respektive stoji za to ty 3cm na víc? :) já si představoval tak 5cm zvyšení :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Raději si nech těžiště dole. Až vletíš rychleji do zatáčky, tak tě bude odstředivá síla hnát ke straně.

Známej takto vyletěl s feldou ze zatáčky do pole. Objížděl blbýho cyklistu, který jel 50 cm od čáry a byl před zatáčkou a šněroval to...

doplněno 23.08.12 20:53:

Měl zvednutý podvozek o 5cm

doplněno 23.08.12 21:37:

Kupodivu Favorit je taky o pár cm vyžší než Felda, ale on dokáže pěkně do zatáčky dřepnout (až se utrhne...*smich*)

hodnocení

aha no já bych to rád předelal protože často jezdím prudký kopce a tam by se to hodilo, jsou to spíš takový uhly který vycházej jen tak tak, abch nebral o spodek, nebo prudký kopce se řici nedá je to spíš jakoby v poli, na břeh travnatej najiždím atd a určitě by se to hodilo i na český silnice, nebo se milim? o tom co si napsal jsem už slišel ale ne na felde ale známej kámoše si zvednol ford focus, ale tam to bylo asi o 8 cm, a jak řikaš ty taky v zatáčce vyletěl, ale nechápu když jiný auto sou vyšší třeba subaru xv je vyšší asi o 10 cm od feldy už v serii tak jestli je jasný že zaleži na rozvoru atd ale nejak mi todle uniká v myšlení :)

olinlitomericko

...třeba to RAPID® nebude " šněrovat" do zatáček, ale pojede podle svých nejlepších zkušeností a s opatrností...;)

hodnocení

jako je pravvda že já kdž jedu 140 tak ej to svítek spíše se motám kolem 110 - 120 ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]