Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci ze zeptat na vaše názory, je lepší koupit felicii nebo octavii do 36 000Kč
Co říkáte na tudle octavii sauto.cz/...
Felina není ještě pozink, tudíž se ráda kamarádí se rzí. To Octávka už rez odhání pozinkovou kastlí.
Ano, ta vrstvička je v řádu nulanulanic. Ale ono někdy méně znamená více. V případě např. HDG povlakování mohou být ovlivněny mechanické vlastnosti plechu (např. hlubokotažnost), narozdíl od slabšího EG povlakování.
Ohledně kvality povlakování dále rozhoduje pracovní postup, zda se jedna o laserové, elektrojiskrové, jemnozrným granulátem apod. Každopadně v současnosti je pozink ta nejlepší ochranná vrstva, která je k dispozici, tedy v porovnání se syrovým, pouze nastříknutým plechem. Dále je tu možnost ještě třeba Al kastlí, ale to je už zas trochu jinde financema. Rozhodně v tomto případě je Oct bych řekl lepší volba, tedy o to tu asi šlo, v čem je její výhoda.
Můžete mi přiblížit tu technologii na ty mosty, stačí názvem. Díky.
erikch: - již najito
Tyhlety Okty s tím motorem si řeknou po městě kolem 11L na takový motor je to těžké auto,nepíšou servisku s těmi Km je to podezřelé,kolik majitelů.Já kupoval před 4lety Seata Cordobu po prvním majiteli(důchodci) serviska a poctivých 131TisKm a je to rok 94.
Feldu bych nebral nejenže nemá pozink ale nemá tolik pohodlí atd. jak Okta a do budoucna se bude lépe prodávat než Felda.Kvůli výbavy to bych taky nebral moc toho tam není,mám stejnou výbavu a mám Seat Toledo v TDi ale tolik mě v loni určitě nestála.(ikdyž nemá pozink)
Šel bych od toho je to jen naleštěná kára akorát pro víkenďáka.Podívej se raději po jiné značce anebo s jiným motorem třeba dieslu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.