Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závody do vrchu

Od: amz odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

chtěl bych uspořádat amaterské závody do vrchu, mám dobré místo kde se v minulosti pořádali, s městem jsem také domluvený, ale nevím co ještě k tomu potřebuji ( povolení atd. ) Dokonce jsem mluvil i s britskou BBC a když všechno půjde dobře navštívila by závody i legendární trojka z Top Gear ( J. Clarckson, R. Hammond a J. May )

proto vás prosím aby jste mi napsali veškeré rady, na co si dát pozor a jaké doklady a povolení potřebuji.

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

S městem jste domluvený?

Krajský nebo příslušný městský úřad schvaluje , ale podmínky jsou celkem tvrdé .

Musíte mít souhlas majitele komunikace,

Stanovisko Policie - ta si pozve soudního znalce na kontrolu celé trati (vše platíte)

Policie navrhne bezpečnostní zabezpečení tratě ,(unikové zony,divácké zony , atd..), vše musíte splnit (vše platíte)

Na 5 metrech zjistí , že chybí svodidla a je po závodě.

Vše se musí pojistit (platíte vysokou pojistku)

Toto vše až budete mít na papíře ,tak teprve pak to úřad schvaluje.

Přeji hodně štěstí.

zabu
hodnocení

0x

Kontaktujte ředitele některé z Ralye co se jich u nás jezdí, sjednejte si s ním schůzku, a on Vám potom poví, co to obnáší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]