Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych uspořádat amaterské závody do vrchu, mám dobré místo kde se v minulosti pořádali, s městem jsem také domluvený, ale nevím co ještě k tomu potřebuji ( povolení atd. ) Dokonce jsem mluvil i s britskou BBC a když všechno půjde dobře navštívila by závody i legendární trojka z Top Gear ( J. Clarckson, R. Hammond a J. May )
proto vás prosím aby jste mi napsali veškeré rady, na co si dát pozor a jaké doklady a povolení potřebuji.
Díky
S městem jste domluvený?
Krajský nebo příslušný městský úřad schvaluje , ale podmínky jsou celkem tvrdé .
Musíte mít souhlas majitele komunikace,
Stanovisko Policie - ta si pozve soudního znalce na kontrolu celé trati (vše platíte)
Policie navrhne bezpečnostní zabezpečení tratě ,(unikové zony,divácké zony , atd..), vše musíte splnit (vše platíte)
Na 5 metrech zjistí , že chybí svodidla a je po závodě.
Vše se musí pojistit (platíte vysokou pojistku)
Toto vše až budete mít na papíře ,tak teprve pak to úřad schvaluje.
Přeji hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.