Nejste přihlášen/a.
Zdravím..Včera jsem měl nalít tekutinu v petláhvi do auta, ve kterém nejezdím, takže jsem netušil co to je, jen že se to má nalít do motoru. ( špatně zadané informace no )
Nakonec jsem zjistil že je to nemrznoucí směs, ale až dnes..Nalil jsem nemrznoucí směs do odstřikovačů do motoru. Kde patří asi chladící kapalina. Je to velký problém? Popřípadě může se s tím něco udělat?
Nebo se to může nechat tak? Nalil jsem tam cca asi, pfu..po hrdlo, petka byla 0,5l ale tu ta z pulky jsem vylil...0,3l. Zbytek šel už dneska do odstřikovačů.
Jedná se o Fabii
Díky moc
todle se povedlo sestře a nevědomky na to měsíc jezdila sice se nic nestalo ale já bych to tam nenechával dost to pění a není to kapalina určená do chladící soustavy doporučuju vypustit nalejt čistou vodu projet a vypustit tento výplach udělat aspon 3 krát poté vše opět vypustit a nalejt novou nemrznoucí směs
Ty jsi hoax. Neznáš složení toho co tam nalil a dovolíš si tvrdit že to nevadí a může to tam nechat. Zaplatíš mu opravu motoru když ho odrovná? Hlavně nevíš jestli některá ze složek (nejen líh, jsou tam i různý "vonítka") třeba nenaruší těsnění pod hlavou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.