Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Vlastním auto citroen xsara picasso. Chtěl bych si do něho zakoupit nějaké vyhřívání sedadla..Líbilo by se mi kdyby šlo na něm nastavit i teplotu...když k tomu bude i masážní funkce nebude to na škodu..ale hlavní je vyhřívání.
Poradíte mi někdo s čím máte zkušenosti?
Děkuji
Vyhřívané podložky se dají vcelku běžně koupit a vcelku běžně mají i regulaci teploty. Manželka si to koupila do auta, takže poznatky s tím mám - mě osobně na tom vadí nejvíc to, že se to po sedadle posouvá a to hlavně při nasedání. Kolega to řešil tak, že to dal pod klasický potah. Další věc - je to připojeno přes zapalovač, takže se pořád někde motá kabel. Ale hřeje to příjemně
Je ale fakt, že teď jsme koupili auto, které už má ,,vejcovar´´ přímo ve výbavě a to mě vyhovuje daleko víc - nic se nemotá, neposouvá, ovládání na palubce - pohoda. V kombinaci s vyhřívaným předním sklem ideální sestava na zimu.
Přesně tenhle typ používám taky. Je to příjemný, když vlezeš do studenýho auta. Hřeje to dost i na první stupeň. Teda mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.