Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia combi a řetezy na všech kolecch

Od: rapid® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den letos v zimě sem byl na horách, docala kur..evsky prudkej kopec a hned zanim sraz dolu a zase na horu, jelikoš nejsme kaskader tak sem si nejdtříve obhlidnul cestu pešky a pak po prd..eli sjel dolu k autu, kde sem uvážil že dám řetezy na všechny 4 kola i když felda nikde neměla a nemá pohon 4x4.. no mě to přišlo normální vzhledem k tomu sjiždeni nerad aby mi prdel ustřelila na protijedouci řidiče bapopřipadě chodce, zkratka se to auto ani nehlo a protožení kol sem taky nezaznamenal ;)
ale kamoši se mi smáli že jsem spadnul z vyšně :D tak sem jim řek Radši spadlej z vyšně než zavřenej v base za přejeti chodce :)
no tak by jsme se rád zeptal jestli to byla blbost nebo jestli to fakt pomohlo tomu že se auto vubec nehlo ;) ale já si pořád myslím že to špatnej nápad nebyl a že letos vzimě to udělám zrovna tak :)
děkuju za vysvetlení :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Zdravím, přesvědčil jste se sám že to blbost nebyla, při sjíždění určitě pomoly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]