Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapáchající sedačky - jak na ně?

Od: w1dowmaker* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

pořídil jsem si vozítko do práce po kuřákovi což znamená že sedačky zapáchají. Je mi jasné, že je budu muset umýt, ale čím, aby to už nesmrdělo?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Nejlepší by bylo - dokud trvá tohle počasí (aby rachle uschly), je vyndat a vyčistit strojem na čištění koberců (sedaček apod.) - líp je nevyčistí nic a půjčení stroje (příp. i s obsluhou) není drahé a je dostupné leckde...

doplněno 22.08.12 15:55:

To Requied: OK - je to bez práce... Na druhou stranu - i po slevě lze stroj půjčit na den (co by na tom autě "víkend" dělal?) za méně, než cca polovinu (ale jak kde, že) - a co si udělám sám, neodfláknu... ;)

Pokud je auto po kuřákovi, tak budou smrdět nejen sedačky ale i celý interiér.

Takže spousta práce :)

Když vezmu že si mápůjčit stroj na čistění, kosmetiku, strávit stím celý víkend... Tak mi vyjde mnohem lépe nechat to někoho udělat :)

erikch*

v podobných případech doporučuji nesčíslně krát ověřený praxí,a sice Perchloretylen-za komančů se s ním ofiko čistilo v čistírnách vše ,včetně syntetických tkanin-takže nejen že jakože šetrný(sice není jakože eko),ale hlavně účinný...Nějaké cokoli jsou "náhražkami-je to podobné jako třeba fakt,že suříkatou barvu(olovo)taky nic proti korozi nenahradí-ale bohužel se už nesmí používat(a i s výrobou jsou velké problémy)...

hodnocení

0x

Osobně bych auto svěřil na nějaké odborné vyčištění interiéru. Přetrvávající zápach můžete pak klidně reklamovat.

Nejjednodušší varianta.

slevy.cz/...

itan71*
hodnocení

0x

Vyčistit a nechat větrat pod přístřeškem na zahradě nebo v garáži doporučil bych příště nekupovat vozítko po kuřákovi v dnešní době je takových vozítek mraky(už není doba komárů)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]