Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pořídil jsem si vozítko do práce po kuřákovi což znamená že sedačky zapáchají. Je mi jasné, že je budu muset umýt, ale čím, aby to už nesmrdělo?
Děkuji
Nejlepší by bylo - dokud trvá tohle počasí (aby rachle uschly), je vyndat a vyčistit strojem na čištění koberců (sedaček apod.) - líp je nevyčistí nic a půjčení stroje (příp. i s obsluhou) není drahé a je dostupné leckde...
doplněno 22.08.12 15:55: To Requied: OK - je to bez práce... Na druhou stranu - i po slevě lze stroj půjčit na den (co by na tom autě "víkend" dělal?) za méně, než cca polovinu (ale jak kde, že) - a co si udělám sám, neodfláknu...
Pokud je auto po kuřákovi, tak budou smrdět nejen sedačky ale i celý interiér.
Takže spousta práce
Když vezmu že si mápůjčit stroj na čistění, kosmetiku, strávit stím celý víkend... Tak mi vyjde mnohem lépe nechat to někoho udělat
v podobných případech doporučuji nesčíslně krát ověřený praxí,a sice Perchloretylen-za komančů se s ním ofiko čistilo v čistírnách vše ,včetně syntetických tkanin-takže nejen že jakože šetrný(sice není jakože eko),ale hlavně účinný...Nějaké cokoli jsou "náhražkami-je to podobné jako třeba fakt,že suříkatou barvu(olovo)taky nic proti korozi nenahradí-ale bohužel se už nesmí používat(a i s výrobou jsou velké problémy)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.