Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy

Od: kugi* odpovědí: 6 změna:

Zdravím chci se zeptat koupil jsem od kamaráda auto s tím že mi při koupi řekl že je tam vadná komfortní jednotka. S touto závadou jsem auto zakoupil. Když jsem to zhruba po 14cti dnech začal řešit zjistil jsem že to není vadná jednotka ale že je tam napojovaný kompletní elektrický svazek.Pak mi jeden jeho kamarad řikal že to on už řešila že to měl rozdělané tak se chci zeptat jestli je ještě šance možnosti odstoupit od kupní smlouvy předem děkuji za vaše odpovědi Kugler

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pořád dokola...

#odstoupení+od+smlouvy

nu*
hodnocení

0x

otázka pro kamaráda a ne pro cizí lidi

kugi*
hodnocení

no já se chtěl spíše zeptat kolik času je na odstoupení od kupní smlouvy...

nu*
hodnocení

0x

půl roku pokud jde o skryté vady, ale ty jsi o vadách vědel, takže odstupovat nemůžeš

kugi*
hodnocení

věděl jsme pouze o jedinné závadě a o tom že je udajně vadná komfortní jednotka ale o tom že je tam vadnej svazek o tom mi nic neřekl a mám jistotu že o něm věděl...

k2

Zakladni otazka je, co je napsane ve smlouve. Ona se ustni dohoda (smlouva) dost spatne dokazuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]